Вгору

Тонкий, легкий і потужний ноутбук Lenovo ThinkPad X1 Carbon G7

Легендарна торгова марка ThinkPad, відроджена компанією Lenovo, радує вже сьомим оновленням топового ультратонкого ноутбука ThinkPad X1 Carbon. Мініатюрний стильний лептоп і вся серія в цілому користуються популярністю в діловому середовищі. Полюбили цю серію непотрібно з виходом кожного оновлення звикати до зовнішності і ергономіці пристрою - ThinkPad завжди суворі, зручні, успадковують традиційний дизайн і особливості.


Фірмовий стиль ThinkPad

Lenovo ThinkPad X1 Carbon G7- 14-дюймовий ноутбук вагою 1,1 кг і товщиною 15 міліметрів. Начинка розміщена в корпусі з магнієвого сплаву, а верхня кришка виконана з карбону - в честь чого серія і отримала свою назву. Кейс зібраний щільно і якісно, ​​без будь-яких люфтів. Чорне покриття софт-тач розбавлене підведеними червоним кнопками трекпада, червоним маніпулятором на клавіатурі і логотипом серії на кришці і біля клавіатури.

Поруч з трекпедом розташований сканер відбитків пальців, що забезпечує легку розблокування лептопа. Джойстик ThinkPad, що виконує також функцію модифікатора в комбінаціях швидких клавіш, подобається у використанні багатьом власникам цих ноутбуків. Ноутбук оснащений чотирма динаміками, прорізи яких розташовані в нижній частині над клавіатурою.



Потужне «залізо» в тонкому корпусі

Починати роботу з ThinkPad X1 Carbon G7 (20R1S04100) можна відразу ж - на борту встановлена ​​операційна система Windows 10 Pro. Під її управлінням працює процесор Intel Core i7-10710U десятого покоління (Comet Lake). Його 6 ядер підтримують обробку 12 обчислювальних потоків, при сильному навантаженню розвиваючи частоту до 4,7 ГГц. 16 ГБ оперативної пам'яті дозволять вільно і без гальм працювати будь-якими програмами. Накопичувач SSD на 1 ТБ дозволяє розмістити велику колекцію файлів і швидко запускати додатки.

Бездротові з'єднання представлені сучасними стандартами Wi-Fi 802.11 b / g / n / ac / Bluetooth 5.0. На корпусі розміщені два роз'єми USB-A 3.1, порт HDMI і два швидкісних порти Thunderbolt 3 з роз'ємом Type-C, а також роз'єм 3,5 мм аудіо.


Подарунок для покупців ThinkPad X1 Carbon G7 від iTMag

Кожен купив ноутбукLenovo ThinkPad X1 Carbon G7 (20R1S04100)в інтернет-магазиніiTMagотримає в подарунок док-станціюLenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 135W (40AN0135US), Істотно розширює його комутаційні можливості. Станція додасть пристрою два порти HDMI і один DisplayPort для підключення зовнішніх моніторів, ще один швидкісний порт Thunderbolt 3 Gen 2 в форм-факторі Type-C, чотири USB 3. 1 Gen 2 для передачі даних і один для зарядки, підключення до мережі RJ-45 , можливість роботи від мережі і зарядки.


підписка на розсилку

Підписатися