Вгору

Тонкі і витончені розумні годинник Samsung Galaxy Watch Active

Особливістю розумних годин Samsung є схожі характеристики і нічим не обмежений функціонал в різних моделях. Такий підхід ґрунтується на цілком логічному міркуванні, що подібні аксесуари вибирають багато в чому за зовнішнім виглядом, при цьому в будь-якому випадку бажаючи отримати крутий гаджет. Подальшим розвитком спортивної лінійки компанії стали Galaxy Watch Active, дизайн яких змінився в бік жіночих годин.

Годинники позиціонуються самими недорогими в модельному ряду, їх зовнішність виглядає простіше інших Galaxy Watch і Gear Sport, зокрема, відсутній поворотний механізм екрану, в комплекті йде пластиковий ремінець, та й загальний вигляд кілька простіший. Є 4 колірних рішення, корпус металевий блискучий, ремінець легко кріпиться і змінюється. Годинники виглядають мініатюрно і дуже легкі - всього 25 г. При цьому вони забезпечені серйозною протиударною захистом.

характеристики екрану

Дисплей Watch Active круглий, традиційно для годин Samsung. Це SuperAMOLED сенсорний екран, прикритий склом Gorilla Glass 3. Його розміри становлять 1.1 дюйма і 360х360 точок. Екран підтримує режим AlwaysOn і нічний режим. У поєднанні обох - завжди включеного і економного годинник працює до 2 днів. Також є автоподстройка яскравості і режим підвищеної чутливості, що підтримує натискання крізь рукавичку.


Батарея і автономія

Виробник декларує 2-3 дня активного використання годин без підзарядки. При цьому з відключеною синхронізацією ресурс автономної роботи може досягати декількох днів. Також акумулятор на 230 мАг витримає до 8 год відтворення музики або 2 ч розмови. Годинники комплектуються бездротовою зарядкою, восполняющей заряд акумулятора за 2 години.

Бездротова передача даних


Цікавить зараз багатьох функція NFC в годиннику працює, причому не тільки з фірмовим сервісом Samsung Pay, але і з будь-якими іншими додатками. Важливим нюансом може бути відсутність підтримки емуляції магнітної картки через заміни в торгівлі таких апаратів пристроями з повноцінним NFC. Також на борту є Wi-Fi b / g / n, Bluetooth 4.2, GPS, A-GPS і ГЛОНАСС.


апаратна платформа

Швидкодію забезпечує процесор Samsung Exynos 9110 (2 ядра, 1.15 ГГц). Чіп трохи швидше попередніх рішень компанії для розумних годин. Йому допомагають 768 МБ оперативної пам'яті. Пристрій зберігання даних - 4 ГБ, сюди можна завантажити свої файли, фотографії або музику. Якихось затримок при роботі з програмним забезпеченням немає, все перемикається дуже швидко і плавно. З датчиків є барометр, гіроскоп, датчик прискорення, на тильній стороні годин можна помітити пульсомір.


Програмне забезпечення і робота зі смартфоном

Інтерфейс базується операційній системі Tizen 4.0.0.3 і доопрацьовано для адекватної заміни обертового елемента управління. Управляються годинник дотиками і 2 кнопками. Нижня служить для відкриття меню, далі обидві кнопки використовуються для навігації вниз-вгору. Меню програм може складатися з декількох кіл, значки можна відсортувати вручну.

Параметри здоров'я, такі, як кроки і пульс мають кілька режимів вимірювання. Датчики і ПО «заточені» під автоматичний режим визначення активності. У додатку можна змагатися з іншими по пройденим кроків і виводить показники на спеціальний віджет. Працює голосове управління і фірмовий асистент Bixby (вводить запит можна російською, але відповіді англійські). Є карти і навігація. Для установки додатків можна використовувати тільки годинник, без підключення до смартфону.

У Samsung вийшла цікава модель годинника. Розміри і колірні рішення особливо підійдуть дамам. Завдяки невеликій товщині годинник не виділяються помітно під рукавом, що є досить важливою відмінністю від інших моделей. Спортивно-туристичні годинники Samsung придбали елегантність і стали менше, нітрохи не поступившись при цьому функціоналом.


підписка на розсилку

Підписатися