Вгору

Професійний ноутбук MSI Prestige 14

При невеликому розмірі і діагоналі екрану 14 дюймів ноутбук MSI Prestige 14 (A10SC) дозволяє справлятися з більшістю робочих завдань, включаючи обробку складної графіки і відео. Системна логіка Intel і дискретний відеоадаптер Nvidia оптимально поєднуються і видають максимум продуктивності.


Комплектуючі та характеристики

В основі комплекту ноутбуків серії Prestige 14 лежать процесори Intel 10-го покоління (Comet Lake). У моделіMSI Prestige 14 A10SC (A10SC-051US)встановлено 6-ядерний процесор Intel Core i7-10710U, що підтримує 12 потоків обчислень і розвиває під навантаженням частоту до 4,7 ГГц. Споживаючи від 12,5 Вт до 25 Вт, чіп легко і швидко справляється з будь-якими завданнями. Тільки лінійка A10SC всередині серії забезпечується швидкісний двоканальної пам'яттю LPDDR3, розпаяні на материнській платі.

Графіку в Prestige 14 A10SC відтворює дискретна відеокарта NVIDIA GeForce GTX 1650 Max-Q з 4 ГБ вбудованої пам'яті. Карти вистачить для роботи з обробкою графіки і для пристойної частоти кадрів в сучасних іграх. Перепочити після роботи можна буде не тільки за допомогою пасьянсу. Наявність потужної відеокарти - досить рідкісне явище для ноутбуків малого формату.


Два роз'єму Type-C, що підтримують стандарти Thunderbolt 3, USB 3.2 Gen 2 × 1 і DisplayPort забезпечать швидкісне підключення зовнішніх масивів даних і периферії. Незважаючи на невеликі розміри, в корпусі лептопа знайшлося місце для кардридера Micro SD і роз'єму аудіо 3,5 мм. Бездротова передача забезпечується адаптером Wi-Fi ac і протоколом Bluetooth 5.0. Для установки програм, ігор і зберігання інших файлів доступний накопичувач 512 ГБ SSD.

Дизайн і зручність

Товщина ноутбука дорівнює 15,6 мм, а вага - 1,3 кг. З огляду на високопродуктивні комплектуючі всередині, ці показники можна вважати відмінними, хоча вони не є мінімальними для даного класу портативних ПК. Корпус виконаний з металу мінімальної товщини, верхня кришка відкривається на 180 градусів, піднімаючи клавіатурний блок. Нижня площина забезпечена фігурної гратами, що служить для охолодження «начинки». Клавіатура забезпечена підсвічуванням і має глибокий хід.

При дозволі Full HD екран з матрицею IPS демонструє відмінну картинку і дозволяє насолоджуватися іграми настільки, наскільки це дозволяють 14 дюймів. Відео з роздільною здатністю 4К і вище можна вивести на зовнішній монітор або телевізор. У такому режимі мініатюрний продуктивний лептоп таже чи не вдарить в бруд обличчям. придбатиPrestige 14 A10SC (A10SC-051US)та іншіноутбуки MSIза приємною ціною можна в інтернет-магазиніiTMag.

підписка на розсилку

Підписатися