Вгору

Новинки Apple: iPhone 12

На своїй презентації компанія Apple показала відразу чотири версії нових iPhone. Базова версія, iPhone 12 без приставок в назві задає тон всієї лінійки. Основна риса, якої - дизайн, який поєднує елементи оформлення iPhone 11 і полюбилася багатьом лінійки iPhone 4-5-SE. Виступає поле камери на лицьовій панелі і блок тилових камер характерної форми є сусідами з плоскими металевими торцевими гранями і склокерамічними гранями іншими. Apple iPhone 12 став менше, тонше і легше попередника на 11-16 %%. Основне апаратне нововведення 12 покоління iPhone - підтримка стільникового зв'язку 5G.

Екран OLED 6,1 "отримав в 2 рази більшу роздільну здатність, ніж у попередника. За швидкодію iPhone 12 відповідає новий процесор Apple A14, який вже дебютував в iPad Air 4. Компанія заявляє про підтримку чіпсетом ігор консольного класу, завдяки A14 Bionic. З'єднання 5G на автоматичне блокування для задач, що вимагають значної пропускної здатності мережі - в інших випадках працює 4G. Основний апарат лінійки забезпечений подвійний тиловий камерою на 12 МП, з теле- і ульрашірокоугольним об'єктивами. Значення діафрагми становить f / 2.4.

Про відсутність в коробці з iPhone 12 навушників і зарядного пристрою стало відомо давно, але для багатьох це все ще залишається сюрпризом. В інтернет-магазиніiTMagзавжди можна знайтиApple iPhone 12і всі необхідні аксесуари для них.



підписка на розсилку

Підписатися