Вгору

Якою буде оболонка Samsung Experience 9.0 на Android 8.0?

В результаті програми тестування нового програмного забезпечення смартфонівSamsung Experienceстали відомі характеристики і функціонал двятой версії фірмової оболонки дляAndroid 8 Oreo.

Значним змінам піддаласяекранна клавіатура. Тепер в ній можна управляти розташуванням кнопок, застосовувати нові теми високого контрасту, додалося і смайликів. Відповідний пункт налаштувань був повністю оновлений.



Пошук по влаштуваннюперероблений у бік розширення можливостей, тепер він може шукати програми в магазинах додатків. Прискорилася видача варіантів пошуку під час набору. Результати за стандартними додатками видаються у вигляді карток.

Збільшився перелік доступнихколірних фільтрів для екрану. З'явилося управління розумними пристроями зDashBoard, Що включає можливості автоматизації. Вмессенджереможна використовувати 2 акаунта, клієнт електронної пошти став більш гнучкий у використанні. У режимі роботи з док-станцієюSamsung DeXдоступно більше дозволів, з'явився ігровий режим і можливість грати на весь екран. Список нововведень не остаточний, напевно їх буде набагато більше.



підписка на розсилку

Підписатися