Вгору

Apple анонсувала випуск професійних програм Final Cut Pro та Logic Pro для iPad

Apple анонсувала випуск професійних програм Final Cut Pro та Logic Pro для iPad. Ці програми, доступні лише на Mac, тепер можуть бути встановлені на iPad Pro п'ятого і шостого поколінь, iPad Air п'ятого покоління з iPadOS версії 16,4 і новіші, а також на iPad Pro третього і четвертого поколінь. Final Cut Pro дозволяє записувати, редагувати та монтувати відеоролики за допомогою жестів Multi-Touch, а Logic Pro дозволяє створювати, редагувати та зводити музику.

Користувачі можуть імпортувати медіа з галереї планшета, розділу "Файли", а також бібліотеки редактора iMovie, встановленого на iOS. Обидві програми також мають вбудовану медіабібліотеку, де можна знайти фонові зображення, додаткові графічні елементи, мелодії та звуки.


Final Cut Pro підтримує функцію Live Drawing, яка дозволяє користувачам малювати та писати поверх відео за допомогою Apple Pencil, а також режим наведення, що дозволяє виконувати деякі дії без торкання екрана. Додаток також підтримує мультикамерний монтаж та вбудовані нейромережі, які можуть допомогти видалити або замінити фон відео за допомогою функції Scene Removal Mask та усунути фонові шуми в аудіо за допомогою Voice Isolation.

Logic Pro має більше 100 музичних інструментів та ефектів для потрібного звучання, а також мікшер, що дозволяє настроювати звук. Додаток також має кілька корисних плагінів, таких як Beat Breaker, Quick Sampler та Step Sequencer, для більш просунутої роботи зі звуком.

Вартість щомісячної підписки на кожну програму становить $4,99, річна підписка — $49. Перший місяць використання програм є безкоштовним. Обидві програми доступні для завантаження в App Store.

підписка на розсилку

Підписатися