Наверх

Xiaomi TurboGamer TM2211: Високопродуктивний ноутбук для екстремального геймінгу

Новий ноутбук від Xiaomi знову потрапив у центр уваги геймерів та технологічних ентузіастів. За інформацією, яка з'явилася на платформі Geekbench, новинка має назву TM2211 і представлена у двох конфігураціях з процесорами i9-14900HX та i5-14500HX.


Основною особливістю i9-14900HX є наявність 8 великих ядер та 16 менших. У той час, як i5-14500HX оснащений 6 великими ядрами та 8 меншими. Це вказує на високу продуктивність і спроможність виконувати важкі завдання, що робить ці моделі ідеальним вибором для геймерів та професіоналів у галузі редагування відео та графіки.

Слід відзначити, що ці процесори входять до 14-ї генерації лінійки HX від Intel, яка є високочастотною версією 13-ї генерації HX. Хоча ці чіпи не використовують нові технології та архітектуру, вони є ідеальним вибором для ігрових ноутбуків, оснащених відеокартами високої продуктивності.



Нагадаємо, що серія HX відзначається тим, що це процесори для настільних комп'ютерів, які були адаптовані для використання у ноутбуках, зазвичай із великою кількістю віддільного відеопам'яті. Зараз на жаль, інформації про модель відеокарти для цього ноутбука в Geekbench не надано.

Наразі невідомо, чи цей новий ноутбук TM2211 від Xiaomi відноситься до лінійки Redmi G або ж це означає повернення компанії до свого власного геймерського бренду, відомого як Xiaomi Gaming Laptop. Це залишається питанням часу, і фанати Xiaomi з нетерпінням чекають на офіційні анонси та подробиці щодо цього захоплюючого нового пристрою.

подписка на рассылку

Подписаться