Наверх

Таємниці iPhone 16: професійні моделі з більшими екранами, базові - зі збереженням 60 Гц.

Нові подробиці щодо дисплеїв лінійки iPhone наступного року вже вийшли на світло завдяки інсайдерам з ланцюга постачань. За витоками інформації, моделі iPhone 16 Pro і 16 Pro Max отримають збільшення екранів - 6,27 дюйма та 6,86 дюйма відповідно, обидва з панелями LTPO і частотою оновлення 120 Гц. Але розмір екрану iPhone 16 Pro Max здається трошки важко повірити, тому краще ставте цю інформацію зерном солі.

iPhone 15 Pro Max

З іншого боку, історія звучить інакше для звичайних моделей iPhone 16 та 16 Plus - очікуйте такі ж розміри екранів 6,12 і 6,69 дюйма відповідно, і такий же частотою оновлення 60 Гц. Це, здається, підтверджено інсайдером галузі Россом Янгом, який стверджує, що технологія Pro Motion з'явиться лише в моделях звичайного iPhone у 2025 році. Повертаючись до моделей iPhone 16 на 2024 рік, очікуйте технології Dynamic Island на всіх пристроях, що, зрозуміло, вразить користувачів своєю інноваційністю.

Ті, хто вже є власниками попередніх моделей iPhone, можливо, не будуть сумувати через ще один рік із звичайним дисплеєм 60 Гц. Але для власників дорогих базових моделей iPhone від Apple їхні дисплеї вже починають виглядати не так конкурентоспроможно порівняно з флагманами та середньоціновими моделями Android. Це може заохочувати компанію внести зміни у свою стратегію щодо виведення продукції на ринок.

подписка на рассылку

Подписаться