Наверх

Samsung представив свої оновлені годинники Galaxy Watch 6 та Watch 6 Classic з операційною системою Wear OS 4.0.

Слідом за випуском нових пристроїв в рамках Unpacked, компанія представила годинники Watch 6 та Watch 6 Classic, які працюють на базі операційної системи Wear OS 4.0 та мають ряд нових функцій відстеження здоров'я. На цей раз не було випущено моделі Pro, але прихильники розумних годинників Samsung будуть раді бачити повернення класичної версії з обертовою безелем. З покращеним процесором, більшим обсягом пам'яті і першим запуском на платформі Wear OS 4.0, нова серія годинників Galaxy Watch 6 від Samsung пропонує кілька корисних поліпшень по відношенню до серії Watch 5.

Samsung

Обидва годинники працюють на базі операційної системи Wear OS 4.0, яка має накладену оболонку Samsung One UI 5.0, обладнані AMOLED-дисплеями, мають доступ до популярних додатків, таких як WhatsApp, і мають нові опції налаштування. Навіть механізм кріплення ремінця пройшов оновлення і тепер має зручну однокнопкову фіксацію для зняття його з корпусу.

Попри очевидну різницю між двома годинниками - обертовий безель у класичній версії, в термінах апаратної частини практично немає відмінностей, і обидва працюють на чіпсеті Exynos W930.

Samsung's Galaxy Watch 6 and Watch 6 Classic are official with Wear OS 4.0 31

Годинник 6 має більш компактний дизайн і доступний у розмірах 40 мм і 44 мм, тоді як трохи більший Classic пропонується у розмірах 43 мм і 47 мм. AMOLED-дисплеї розміром 1,5 дюйма на 20% більші, ніж на годинниках серії Watch 5, і мають максимальну яскравість до 2000 ніт, що означає, що немає проблем з прямим сонячним світлом.

Годинники обидвох розмірів 44 мм і 47 мм оснащені батареями ємністю 425 мАг, а менші розміри мають акумулятори обсягом 300 мАг. Пам'ять збільшили до 2 ГБ, а об'єм пам'яті становить 16 ГБ, також є підтримка Bluetooth 5.3, NFC, GPS, Wi-Fi та бездротове заряджання. Також присутній захист від води і пилу 5ATM.

Samsung's Galaxy Watch 6 and Watch 6 Classic are official with Wear OS 4.0 32

Щодо програмного забезпечення, Samsung заявляє, що можна очікувати глибоких висновків про сон з нагадуваннями, індивідуальними інструкціями та порадами про те, як створити ідеальні умови для сну. Увімкнення режиму сну блокує повідомлення на годиннику і смартфоні, знижує яскравість екрана і активує невидимий інфрачервоний датчик LED, щоб отримувати звіти про здоров'я без додаткових відволікань від світла. Він також вмикає ваші розумні пристрої вдома, такі як лампи та кондиціонер, на ніч.

Ви будете отримувати показники сну, які показують загальний час сну, час пробудження, ваші фази сну та статистику відновлення. Функція Спрямованість сну показує ваші часи сну і прокидання, і ви отримаєте симпатичний символ спрямованості сну, який представляє ваш тип сну.

Також доступні функції відстеження здоров'я, такі як виміри складу тіла, персоналізована зона серцевого ритму, режим відстеження, повідомлення про неправильний ритм серця, а також можливість відстеження вашої температури шкіри.

Годинник Galaxy Watch 6 розміром 40 мм представлений у варіантах "Графіт" і "Золото", а модель розміром 44 мм доступна в "Графіт" і "Срібло". Watch 6 Classic пропонується в кольорах "Чорний" і "Срібло" у розмірах 43 мм і 47 мм.

Samsung's Galaxy Watch 6 and Watch 6 Classic are official with Wear OS 4.0 33

подписка на рассылку

Подписаться