Наверх

Redmi Watch 4: Інноваційний Смарт-годинник з AMOLED екраном 1.97 дюйма, HyperOS та GPS

Спільно з випуском серії K70, Redmi представила свій новий смарт-годинник - Watch 4. Він вражає своєю квадратною формою, міцною рамкою з алюмінієвого сплаву, дизайном з нержавіючої сталі та різноманітними варіантами ремінців, такими як нейлонові, металеві та силіконові.


Смарт-годинник оснащений постійним AMOLED-дисплеєм розміром 1,97 дюйма з роздільною здатністю 390 х 450 пікселів та пропонує понад 200 модних циферблатів. Так само, як і Xiaomi Watch S3, Redmi Watch 4 працює на новій операційній системі Xiaomi HyperOS.


З 150+ режимами вправ та голосовим тренером Watch 4 обладнаний оновленим чотириканальним датчиком PPG, що призводить до збільшення точності моніторингу до 10%. Він підтримує моніторинг пульсу у будь-яку погоду, точно відстежуючи зміни пульсу. Крім того, є підтримка GPS, яка забезпечує тривалість роботи акумулятора до 20 днів.

Характеристики Redmi Watch 4:

    1,97-дюймовий AMOLED-дисплей (390 x 450 пікселів), яскравість до 600 ніт
    Xiaomi HyperOS
    Датчики: акселерометр, гіроскоп, оптичний датчик серцевого ритму та кисню в крові, датчик освітленості, геомагнітний датчик
    Понад 150 режимів спорту, голосовий тренер
    Щоденний моніторинг активності, нагадування про менструаційний цикл, моніторинг стресу, тренування дихання, сон, моніторинг кисню в крові та пульсу
    Водостійкість 5ATM
    Розміри: 47,58 мм × 41,12 мм × 10,5 мм; Вага: 31,5 г
    Матеріал ремінця: Фторкаучук/Шкіра
    GPS | Galileo | Glonass | Beidou | QZSS), Bluetooth 5.3, підтримка NFC
    Акумулятор 470 мАг, до 20 днів в типовому режимі, до 10 днів в режимі AOD та до 30 днів в режимі довгого терміну служби акумулятора.

Ціна та Доступність Redmi Watch 4 доступний у елегантних кольорах чорного та сріблясто-білого. Крім того, він пропонує різноманітні варіанти металевих, шкіряних чи нейлонових ремінців у різних кольорах. Його ціна становить 499 китайських юанів (70 доларів США / 5,957 рупій приблизно) та вже доступний для покупки на сайті mi.com в Китаї.

подписка на рассылку

Подписаться