Наверх

Нова серія Samsung Galaxy Tab S9 з чіпсетом Snapdragon 8 Gen 2 та AMOLED-дисплеями на всіх моделях

На черзі у сьогоднішньому потопі нових пристроїв від Samsung - серія Galaxy Tab S9, яка складається з Tab S9, Tab S9+ та величезного Tab S9 Ultra. Всі три моделі працюють на чіпсеті Snapdragon 8 Gen 2 від Qualcomm та мають AMOLED-дисплеї на всіх рівнях, включаючи модель Tab S9. Як останній продукт у серії преміальних планшетів на базі Android від Samsung, Galaxy Tab S9 - це не щось, що ви могли би назвати купівлею наспіх, але, моя дорога, вони точно приємні для ока.

Meet Samsung's new Galaxy Tab S9 series with Snapdragon 8 Gen 2 power and AMOLED displays throughout 13

Три планшети пропонуються в розмірах 11 дюймів (Tab S), 12,4 дюйма (Tab S9+) та 14,6 дюйма (Tab S9 Ultra), жоден з яких, мабуть, не можна назвати кишеньковим, як старий Galaxy Tab S2 із співвідношенням сторін 4:3. Однак речі змінилися, оскільки розмір смартфонів збільшився, що означало, що і планшетам також довелося додати кілька дюймів.Meet Samsung's new Galaxy Tab S9 series with Snapdragon 8 Gen 2 power and AMOLED displays throughout 14

Як вже зазначалося, всі три моделі оснащені AMOLED-дисплеями з частотою оновлення 60-120 Гц, працюють на процесорі Snapdragon 8 Gen 2, підтримують Wi-Fi 6E та мають датчик відбитків пальців в дисплеї. Незмінно присутній S Pen - на цей раз з бічною зарядкою, що дозволяє прикріплювати його до магнітної частини на задній панелі з наконечником вниз або вгору. За звук відповідає четвірка динаміків, а також присутній стандарт IP68 для захисту від води і пилу.

Meet Samsung's new Galaxy Tab S9 series with Snapdragon 8 Gen 2 power and AMOLED displays throughout 18

Ємність акумулятора варіюється від 8 400 мАг для базової моделі, 10 090 мАг для Tab S9+ та 11 200 мАг для Galaxy Tab S9 Ultra, але всі вони підтримують однакову швидку зарядку 45 Вт. Як це вже стало звичним для Samsung, необхідно окремо придбати сумісний зарядний пристрій.

Tab S9 можна отримати з 8/12 ГБ оперативної пам'яті, Tab S9+ - з 12 ГБ, а Tab S9 Ultra - з варіантами 12/16 ГБ. Об'єм пам'яті для Tab S9 становить 128/256 ГБ, для інших двох моделей - 256/512 ГБ, причому Ultra також доступний з 1 ТБ. Підтримка карт MicroSD до 1 ТБ присутня на всьому асортименті.

Серія Galaxy Tab S9 доступна у варіантах з підтримкою Wi-Fi та мережевих варіантах, які підтримують 5G, та пропонується в кольорах бежевого та графіту.

Нова серія планшетів Galaxy Tab S9 від Samsung обіцяє вражаючі можливості для всіх користувачів, які шукають високоякісний пристрій для розваг і роботи. Вона поєднує в собі потужний процесор, яскравий дисплей, підтримку бездротового зв'язку 5G та безліч інших функцій. Хоча ця серія не вважається дешевою, вона пропонує користувачам все, що необхідно для високоякісного досвіду використання планшета. Із своїми різними розмірами дисплея, вибором пам'яті та можливостей, Galaxy Tab S9 дозволяє кожному знайти свою ідеальну модель. Великий обсяг пам'яті та підтримка карт MicroSD дозволяють зберігати всі ваші улюблені фільми, фотографії та файли. Багатофункціональний S Pen допоможе зробити вашу роботу більш продуктивною, а висока ємність акумулятора забезпечить довгий час автономної роботи пристрою. Загалом, Galaxy Tab S9 стане потужним і надійним партнером для розваг і роботи, і несумнівно, приверне увагу багатьох користувачів, які цінують високу якість і функціональність.

подписка на рассылку

Подписаться