Наверх

iPhone 15: Нові можливості та поліпшення

Apple готується до початку виробництва деталей для iPhone 15, щоб уникнути проблем з поставками, які сталися з iPhone 14 Pro та 14 Pro Max під час святкового сезону.

Китайський сайт IT Home повідомляє, що ланцюг постачання Apple розпочав підготовку до виробництва деталей для iPhone 15. Раніше з'явилися повідомлення, що масове виробництво почнеться наприкінці червня, і сьогоднішній звіт свідчить, що перша партія продуктів буде готова в липні.

Звіт стверджує, що "Apple видало замовлення на складання iPhone 15", ймовірно, щоб уникнути таких неполадок, які призвели до довгих часів очікування на iPhone 14 Pro та Pro Max минулого року.

Компанія висловлює велику оптимістичність стосовно своїх майбутніх телефонів і очікує, що вони будуть продаватися краще, ніж iPhone 13 та iPhone 14. Компанія планує відправити 89 мільйонів одиниць цього року. Порівняно, минулого року за цей період було продано 78 мільйонів одиниць iPhone 14.

Згідно з попереднім звітом, Apple очікує великого попиту на iPhone 15 та iPhone 15 Pro.

Foxconn, Pegatron та Luxshare будуть масово виробляти телефони, при цьому більшість замовлень (60 відсотків) отримає Foxconn.

Ймовірно, iPhone 15 Pro та Pro Max будуть працювати на новому 3-нм чіпі та можуть мати титанову рамку. Найбільш продуктивна модель ймовірно отримає перископічну телефотокамеру для забезпечення 5-6-кратного оптичного зуму. Чи будуть ці зміни достатніми, щоб перевершити найкращі телефони 2023 року, залишається питанням.

Очікується, що iPhone 15 та 15 Plus отримають 48-мегапіксельну основну камеру iPhone 14 Pro, динамічний острів та чіп A16 Bionic, але, ймовірно, залишаться з дисплеями з частотою оновлення 60 Гц.

Серія також може мати нову програмовану кнопку "Дія" і порт USB-C. Якщо вважати минулі релізи, анонс лінійки відбудеться у вересні.

подписка на рассылку

Подписаться