Наверх

Apple відкладе відправку iPhone 15 Pro Max до жовтня

RED iPhone 15 Pro concept

Apple очікується представити серію iPhone 15 у вересні, а модель Pro Max у цій родині стане першим смартфоном з перископною камерою. За словами одного аналітика, ця функція тепер може спричинити затримку через те, що, як стверджується, Sony не здатна вчасно постачити достатньо сенсорів.

Цей розрив може відсунути поставки iPhone 15 Pro Max на чотири тижні назад, згідно з 9to5Mac, які посилаються на "значний аналітичний нотаток".

Анонс серії Apple iPhone 15, ймовірно, відбудеться 13 вересня, попереднє замовлення відкриється 15 вересня, а поставки мають розпочатися через сім днів. Проте з очікуваною затримкою трьох-чотирьох тижнів, доставки Pro Max можуть бути перенесені між 6 та 13 жовтня.

Затримки в виробництві — це не щось нове для Apple. iPhone XR надійшов пізніше, ніж серія XS, через пізнє постачання компонентів Pegatron. Те ж саме сталося через два роки, коли iPhone 12 mini та iPhone 12 Pro Max повинні були уступити місце iPhone 12 та iPhone 12 Pro через пізнє постачання.

Були повідомлення, що поставки екранів відставали від графіка, оскільки виробники OLED LG і BOE не змогли відповідати вимогам, що змусило Apple збільшити попит на продукцію від Samsung. Однак упродовж останніх кількох тижнів ми не чули нічого, що свідчило б про те, що Cupertino вдалося вирішити цю проблему.

подписка на рассылку

Подписаться