Вгору

Здоровий та міцний сон із подушкою Xiaomi

Якщо вам цікавий комфортний сон та зручність у використанні, а також ви цінуєте високу якість та інноваційні технології в товарах, вас обов'язково зацікавить сьогоднішній огляд подушки від Xioami.

Подушка Xiaomi 8H виготовлена з високоякісних матеріалів, що мають ряд корисних властивостей. Вона виконана з м'якого трикотажу Scuba, обробленого спеціальним антибактеріальним просоченням Polygiene з іонами срібла, що забезпечує високу гігієнічність виробу. Основна частина подушки виконана з дихаючого матеріалу CleanCool, який характеризується високою щільністю (50D) та відмінними амортизаційними властивостями. Крім того, подушка має м'яку внутрішню наволочку з антибактеріальними властивостями і поверхнею, що дихає.

8H butterfly wing pressure relief memory foam pillow

Форма подушки має незвичайний дизайн у вигляді крила метелика, який не тільки приємний візуально, а й забезпечує правильне положення шиї під час сну. Завдяки гнучкій структурі та щільному матеріалу, подушка легко підлаштовується під вигини тіла та забезпечує комфортний сон протягом усієї ночі. Форма подушки також виключає появу зазору між поверхнею подушки та шийним відділом, що благотворно впливає на здоров'я попереку.

Подушка 8H butterfly

Продумана форма подушки включає верхню частину (А), спроектовану таким чином, щоб тиск, що чиниться на голову і шийний відділ, рівномірно розподілялося по всьому тілу. Центральна частина подушки забезпечує посилену підтримку, що зберігає положення шийних хребців у горизонтальному положенні незалежно від пози уві сні. Випукла округлена частина подушки відповідає природній кривизні шийного відділу, забезпечуючи міцний сон протягом усієї ночі.

Подушка Xiaomi 8H виготовлена на замовлення відомою німецькою компанією BASF, яка є лідером у галузі хімічної промисловості та займається постачанням високоякісних матеріалів для найбільших виробничих компаній світу

Подушка 8H butterfly wing

Перелічимо кілька важливих властивостей, які роблять її привабливим вибором для тих, хто шукає комфортний та безпечний сон:
  1. Ефект пам'яті: завдяки матеріалам з гарною амортизацією та дрібнопористою структурою, подушка має ефект пам'яті та повертає свою форму після натискання протягом 3-5 секунд. Це знижує тиск на шийний відділ та покращує мікроциркуляцію крові.
  2. Стійкість до змін температури: матеріали подушки не схильні до деформації при зміні температури, що забезпечує її довговічність.
  3. Дихаючий матеріал: наволочка виготовлена з дихаючого матеріалу CleanCool з пористою структурою, що забезпечує приємну прохолоду та має антибактеріальне просочення на основі солей срібла.
  4. Безпека: матеріал CleanCool з антибактеріальним складом знищує бактерії, що пройшли через волокно, і не взаємодіє зі шкірою, що робить його нешкідливим та безпечним для людини. Трикотажна тканина Scube, що використовується для зовнішньої наволочки, пройшла сертифікацію Oeko-Tex EU та також безпечна для використання.
  Ця подушка від Xiaomi 8H має вологопоглинаючу поверхню, що підходить для будь-якого сезону, а також безпечну для чутливої дитячої шкіри. Антибактеріальне просочення Polygiene, виготовлене з іонів срібла, допомагає запобігти росту чисельності бактерій на тканині та захищає організм людини під час сну. Це просочення зберігає свої властивості навіть після численних прань і не впливає на здоров'я.

Наволочка цієї подушки має зручний бічний шов на блискавці YKK, який дозволяє легко знімати та одягати її назад. Завдяки ретельному опрацюванню кожної деталі, бічні шви мають приємний нейтральний відтінок і гармонійно поєднуються з дизайном виробу. Центральна частина подушки виготовлена з дрібнопористого матеріалу, що забезпечує хорошу терморегуляцію та амортизацію. Всі товари Xiaomi пройшли обов'язкову сертифікацію та не мають фабричного запаху завдяки відповідальному відношенню до якості.

підписка на розсилку

Підписатися