Вгору

Samsung запустила продажі Galaxy Watch FE в Україні: нові можливості для моніторингу здоров’я

Компанія Samsung Electronics Україна оголосила про початок продажів нової моделі смартгодинника — Galaxy Watch FE. Ця новинка створена для того, щоб ще більше людей могли покращити своє самопочуття та вести здоровий спосіб життя. Завдяки розширеним функціям моніторингу здоров’я та фітнесу, Galaxy Watch FE поєднує в собі потужні апаратні можливості, стильний дизайн і міцний корпус, що робить його ідеальним вибором для тих, хто хоче піклуватися про своє здоров’я.


Нові функції для здорового способу життя

Galaxy Watch FE пропонує безліч покращених функцій для фітнесу та моніторингу здоров’я. Годинник оснащений передовим датчиком BioActive від Samsung, який дозволяє цілодобово надавати персоналізовані рекомендації. Для покращення якості сну користувачі можуть скористатися розширеними функціями моніторингу сну та програми sleep coaching, які допоможуть створити сприятливе середовище для відпочинку.

Крім того, Galaxy Watch FE оснащений функцією HR Alert для виявлення аномальної частоти серцевих скорочень, що дозволяє проактивно моніторити серцевий ритм і вчасно реагувати на потенційні проблеми. Також доступні функції для вимірювання артеріального тиску та ЕКГ, що робить цей смартгодинник надійним помічником у щоденному моніторингу здоров’я.

Дизайн і довговічність

Galaxy Watch FE пропонує оновлений дизайн, доступний у трьох кольорах — чорному, рожевому золоті та сріблястому, з новими стильними ремінцями. Годинник має міцне сапфірове скло, що захищає дисплей від подряпин і забезпечує довговічність при щоденному використанні.

Можливості екосистеми Galaxy

Galaxy Watch FE легко інтегрується в екосистему Galaxy, дозволяючи користувачам швидко знаходити свій смартфон за допомогою функції Find My Phone, керувати камерою смартфона через Camera Controller і оплачувати покупки за допомогою Google Pay.

Характеристики Galaxy Watch FE
Матеріал та колір Алюмінієвий корпус, чорний, рожеве золото, сріблястий
Розміри та вага 39.3 x 40.4 x 9.8 мм / 26.6 г
Дисплей 1.2-дюйма, 396×396, Super AMOLED, Full Color Always On Display
Процесор Exynos W920 Dual Core 1.18 ГГц
Пам’ять і сховище 1.5 ГБ оперативної пам’яті + 16 ГБ вбудованої пам’яті
Акумулятор 247 мА∙год, бездротова зарядка WPC
Операційна система Wear OS від Samsung
Інтерфейс One UI 5 Watch
Сенсори Сенсор BioActive від Samsung, акселерометр, барометр, гіроскоп, геомагнітний датчик, датчик освітленості
Підключення LTE, Bluetooth 5.3, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n 2.4+5 ГГц, NFC, GPS/Beidou/Galileo
Захист 5ATM + IP68 / MIL-STD-810H
Сумісність Android 11.0 або новіша версія та 1.5 ГБ пам’яті

Обирай смарт годинник на нашому сайті https://itmag.ua/ua/catalog/chasy/

підписка на розсилку

Підписатися