Вгору

Samsung Galaxy Z Fold 6: Перші враження — схоже, але по-іншому

Samsung презентував новий Galaxy Z Fold 6, а також Galaxy Z Flip 6 та інші носимі пристрої, з головним акцентом на штучний інтелект (ШІ). Південнокорейський технологічний гігант робить велику ставку на можливості великого екрану Fold 6 та додатково вдосконалює його за допомогою низки нових функцій ШІ.

The Galaxy Z Fold 6

Нові функції ШІ

Однією з головних новинок є функція "Composer", яка генерує рекомендовані тексти для електронних листів на основі простих ключових слів. Додатково з'явилась нова функція для S-Pen під назвою "Sketch to Image", яка може перетворювати ваші малюнки в створені ШІ художні твори, кожен з яких має невеликий водяний знак в кутку, що вказує на його походження від ШІ.

Однією з найцікавіших функцій є "Conversations Mode" у додатку Interpreter, яка працює як на Fold 6, так і на Flip 6. Користувачі можуть тримати телефон між собою і використовувати як зовнішній дисплей, так і основний екран одночасно для спілкування двома різними мовами. Все це відбувається в режимі реального часу, але всі ці можливості ШІ працюють в хмарі, тому необхідно мати активне інтернет-з'єднання.

Зміни в дизайні

Galaxy Z Fold 6 отримав кілька незначних змін у дизайні. Виробник смартфонів провів деякі модифікації, щоб надати телефону невеликий покращення у порівнянні з його попередником. Fold 6 помітно легший, вага складає 239 грамів, а боки стали більш квадратними, натхненні дизайном Galaxy S24 Ultra. Однак, він все ще не виготовлений з титану.

Цікаво, що Samsung збільшила розмір зовнішнього дисплея з 6.2 дюймів до 6.3 дюймів і зробила його панеллю LTPO з адаптивною частотою оновлення. Панель також стала яскравішою, з піковою яскравістю 2600 ніт на основному 7.6-дюймовому дисплеї.

Samsung називає механізм завісу Fold 6 "dual rail hinge structure", що покращує розподіл удару і забезпечує кращі тактильні відчуття, оскільки завіса не виступає ззаду пристрою так сильно. Це незначне покращення, але майже необхідне.

Продуктивність

Samsung також намагалася покращити ігрову продуктивність Fold 6, оскільки він оснащений чипсетом Snapdragon 8 Gen 3 для Galaxy і навіть має на 1.6 рази більшу парову камеру для охолодження телефону під час тривалого використання.

Galaxy Z Fold 6 доступний у трьох кольорах: Silver Shadow, Pink і Navy, і буде доступний у продажу з 24 липня.

підписка на розсилку

Підписатися