Вгору

Samsung Galaxy Z Flip 6: Нове обличчя легенди

Samsung Galaxy Z Flip 6 викликав високі очікування серед фанатів завдяки значним оновленням у попередній моделі. Проте, новий Flip 6 зосередився на вдосконаленні вже існуючої основи, водночас впроваджуючи деякі бажані зміни.

samsung-galaxy-z-flip-6-cnnu-1.jpg

Дизайн та дисплей

Galaxy Z Flip 6 отримав помітні зміни в дизайні: більш пласкі поверхні та гострі кути. Динамік замінили на щілину, а сам пристрій став тонкішим, що завжди вітається. Зросла надійність завдяки новому стандарту водонепроникності IP48, посиленому механізму завіси та зміцненому внутрішньому дисплею зі зменшенням складок.

Зовнішній дисплей залишився 3,4-дюймовим з роздільною здатністю 720x748 та частотою оновлення 60Hz. Внутрішній дисплей - 6,7-дюймовий Dynamic AMOLED 2X Infinity Flex Display з роздільною здатністю 2640x1080 та адаптивною частотою оновлення 1-120Hz.

samsung-galaxy-z-flip-6-cnnu-10.jpg

Технічні характеристики

Galaxy Z Flip 6 оснащений чипсетом Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, 12GB оперативної пам'яті та варіантами зберігання на 256GB і 512GB. Розширення пам'яті за допомогою microSD картки не передбачено.

Камера отримала оновлення з новим 50MP основним сенсором з Dual Pixel AutoFocus та OIS, а також 12MP ультраширококутною камерою. Внутрішня панель оснащена 10MP селфі-камерою. Важливим оновленням є збільшення ємності акумулятора до 4000mAh з підтримкою швидкої зарядки на 25W.

samsung-galaxy-z-flip-6-cnnu-13.jpg

Програмне забезпечення та функції

Galaxy Z Flip 6 поставляється з Android 14 та One UI 6.1.1. Пристрій отримає сім оновлень ОС Android та численні оновлення безпеки. Нові функції Galaxy AI включають Sketch to Image, Portrait Studio, AI-powered Auto Zoom для Flex Cam тощо. Інтегровано додаток Google Gemini.

Доступність та ціна

Galaxy Z Flip 6 було представлено на заході Unpacked 10 липня в Парижі. Продажі розпочнуться 24 липня, стартова ціна - $1099. Доступні кольори: Silver Shadow, Yellow, Blue та Mint.

підписка на розсилку

Підписатися