Вгору

Samsung Galaxy S25 Ultra проти Apple iPhone 16 Pro Max: Порівняння дизайну

Наступний флагман від Samsung, Galaxy S25 Ultra, має з'явитися на початку наступного року. Цей пристрій змагатиметься з новим iPhone 16 Pro Max від Apple. Попередні макети показують порівняння дизайну між цими двома топовими смартфонами.

Samsung Galaxy S25 Ultra Vs Apple iPhone 16 Pro Max

Apple не планує суттєво змінювати дизайн для iPhone 16 Pro Max. Водночас Samsung готує сміливі нововведення для Galaxy S25 Ultra. Дизайн iPhone вже майже підтверджений, тоді як Galaxy S25 Ultra ще перебуває на стадії остаточного затвердження.

iPhone 16 Pro Max отримає трикамерну систему на задній панелі, розміщену в одному дизайні «острова». Камери супроводжуються світлодіодним спалахом та LiDAR сенсором. На передній панелі Apple, ймовірно, залишить виріз у вигляді таблетки, який ми бачили на iPhone 14 Pro.

Samsung вирішила замінити гострі кути на трохи закруглені для більш зручного користування. Смартфон, як і раніше, матиме відсік для S Pen, що зберігає спадщину серії Note. Симетричні рамки нададуть передній панелі справжній флагманський вигляд.

Galaxy S25 Ultra буде оснащений сучасним дисплеєм з маленьким отвором для фронтальної камери, який буде значно меншим, ніж у основних конкурентів. Задня панель і корпус камер наразі не представлені в макетах.

Окрім дизайну, флагман від Samsung може перевершити Apple і за продуктивністю. Qualcomm готується представити новий чипсет Snapdragon 8 Gen 4, який включатиме центральний процесор Oryon, що забезпечить значне підвищення продуктивності.

Galaxy S25 Ultra отримає принаймні два оновлення камер. Це 50-мегапіксельний ультраширокий сенсор і 50-мегапіксельний 3x телефото. Ці сенсори доповнять 200-мегапіксельну основну камеру та 50-мегапіксельну 5x перископічну камеру з оптичним зумом.

Запуск iPhone 16 Pro Max очікується у вересні, тоді як Samsung може провести свою презентацію у січні наступного року. Між цими преміальними подіями залишається тривалий проміжок часу, що дає можливість для значних технологічних інновацій у найближчі місяці.

підписка на розсилку

Підписатися