Вгору

Samsung анонсувала нові Galaxy Buds 3 та Galaxy Buds 3 Pro з абсолютно новим дизайном, схожим на AirPods, та покращеними функціями

Samsung представила нові Galaxy Buds 3 та Galaxy Buds 3 Pro, зробивши значні зміни у дизайні та функціоналі. Компанія, схоже, йде по шляху Apple щодо зовнішнього вигляду та зручності, і хоча це не є погано, схожість вражає з певних ракурсів.

Galaxy Buds 3 Pro майже ідентичні AirPods Pro за дизайном та функціями

Galaxy Buds 3 доступні за ціною 179 доларів за базову модель, тоді як версії "Pro" коштують 249 доларів, і є ключові відмінності між функціями. Щодо дизайну, Galaxy Buds 3 дуже нагадують AirPods, що означає, що компанія прийняла форму з "ніжкою", яка краще підходить для вуха. Проте зручність є суб’єктивною для кожного користувача, але новий дизайн є більше ніж приємним доповненням. Корпус Buds 3 також має подібний дизайн, який тепер поставляється з кришкою та світлодіодними індикаторами.

Samsung announces Galaxy Buds 3 Pro and Buds 3 with an AirPods like design and features

Galaxy Buds 3 Pro також мають той самий дизайн, що й AirPods Pro, що є свіжим виглядом для навушників, але залишається побачити, як вони будуть триматися проти пропозиції Apple. Новий сріблястий колір виглядає вражаюче, хоча насправді він більш сірий, ніж срібний. Корпус Galaxy Buds 3 Pro є прозорим, що надає їм трохи більше характеру порівняно з AirPods.

Samsung announces Galaxy Buds 3 Pro and Buds 3 with an AirPods like design and features

Buds 3 Pro мають функцію "blade" на боці, яка по суті є сенсорною панеллю, що реагує на дотики та стиснення. Проте "blade" доступний лише на версії "Pro", стандартна модель лише схожа зовні. Щодо продуктивності, Galaxy Buds 3 оснащені 11 мм драйвером, тоді як модель "Pro" має 10,5 мм драйвер. Обидві моделі мають активне шумозаглушення, але лише версія "Pro" отримала функцію "Voice Detect", яка регулює гучність, коли ви говорите.

Samsung announces Galaxy Buds 3 Pro and Buds 3 with an AirPods like design and features

Окрім цього, обидві моделі підтримують 360 Audio та мають 30 годин автономної роботи з зарядним кейсом. Galaxy Buds 3 Pro також підтримують Hi-Fi аудіо в 24-бітному та 96 кГц форматі, але лише коли навушники підключені до смартфону Galaxy з One UI 6.1.1 або вище. Після підключення до смартфонів Galaxy з One UI 6.1.1 та Galaxy AI функціями, нові навушники можуть використовувати новий "режим прослуховування" для живого перекладу.

Galaxy Buds 3 доступні за ціною 179 доларів, а Galaxy Buds 3 Pro - за 249 доларів у Сполучених Штатах, і їх можна замовити вже сьогодні.

підписка на розсилку

Підписатися