Вгору

Rockstar Games анонсували деталі виходу GTA VI

Компанія Rockstar Games нещодавно поділилася деякими перспективними деталями щодо виходу GTA VI, наступної гри в довготривалій серії Grand Theft Auto.

Rockstar Games раскрывает подробности GTA 6, включая цену и дату выхода

Дата виходу та ціна

Видавці вже натякнули на деякі аспекти ціни та дати виходу гри, підтверджуючи, що нова версія GTA може коштувати чималих грошей. Гендиректор Take-Two, яка є власником Rockstar Games, Штраус Зельник, в інтерв'ю Forbes у 2023 році зазначив, що майбутні ігри можуть мати ціну, розраховану на основі "вартості за годину".

"Наші ціни все ще дуже низькі, тому що ми пропонуємо багато годин захоплюючого контенту, цінність якого дуже висока," сказав він. "Тож я думаю, що індустрія в цілому пропонує чудове співвідношення ціни та якості для споживачів."

Зараз середня ціна великих AAA-ігор становить близько £60 до £70, що, за словами Forbes, може бути саме тією ціною, на яку можуть розраховувати фанати GTA VI при виході.

Платформи та дата виходу

GTA VI планується випустити восени 2025 року для Xbox Series X|S та PlayStation 5, згідно з даними видавців, тоді як випуск для ПК, ймовірно, відбудеться пізніше у 2026 році.

Відкритий світ та сюжет

Попри те, що видавці поки що розкрили небагато деталей, фанати вже встигли поділитися витоками інформації про наступну гру в мережі. Один користувач Reddit, провівши "глибокий аналіз" трейлера гри, підтвердив, що GTA VI може мати "дуже різноманітну" карту з понад 100 локаціями.

Наступна гра повертає нас у Вайс-Сіті – одне з трьох місць, представлених у першій грі GTA 1997 року, та пізніше у GTA Vice City 2002 року. Це "неоново-залите" вигадане місто, що нагадує Майамі, де розгортається історія "кохання та злочину" між головною героїнею Люсією, яка є першою ігровою жіночою персонажкою в відкритому світі GTA, та іншим персонажем.

Перший трейлер

Перший трейлер, випущений у грудні після витоку в мережу, показує уривки ігрового процесу, включаючи кадри з соціальних мереж у грі, такі як прямі трансляції з швидкими автомобілями, пляжами, стрип-клубами, алігаторами, поліцейськими рейдами, вечірками на човнах та іншими сценами в ігрових нічних клубах.

GTA VI обіцяє стати однією з найочікуваніших ігор десятиліття, і фанати вже з нетерпінням чекають на нові деталі та можливість зануритися в новий величезний відкритий світ від Rockstar Games.

підписка на розсилку

Підписатися