Вгору

Революційна зміна: Як GTA 6 копіює Red Dead Redemption 2 в системі зброї

У свіжому витоку інформації про GTA 6 було розкрито цікаві подробиці щодо роботи зі зброєю, які будуть знайомі прихильникам Red Dead Redemption 2 та Alan Wake 2.

GTA 6 robber

Щодо Grand Theft Auto 6, Rockstar Games не підтверджували нічого, крім того, що довгоочікувана гра знаходиться в розробці, і те, що ми бачили в попередніх витоках, походить з раннього відеоматеріалу.

Окрім того, інша інформація, на яку довелося спиратися прихильникам GTA, це спекулятивні чутки - деякі із них правдиві, а інші абсолютно невірні. Проте, коли ми наближаємося до кінця 2023 року, деякі чутки набирають обертів. І це, ймовірно, через те, що деякі особи, маючи внутрішню інформацію, очікують оголошення ще до кінця року.

А вот, протягом останніх кількох днів, почалася хвиля нових витоків, що викликала хвилювання у геймерській спільноті, і це стосується масштабної зміни в системі обробки зброї.

GTA 6 революційно змінить систему зброї Звісно, система зброї різко змінюється в GTA 6, і ви вже не зможете бігати з дев'ятьма різними видами зброї в чарунці за спиною.

За деякими джерелами, включаючи Rockstar Intel і Rockstar Universe, вони стверджують, що в GTA 6 буде система, схожа на ту, що використовується в Red Dead Redemption 2 та Alan Wake 2. Ви зможете мати кілька видів зброї при собі, але для зберігання іншої зброї вам доведеться шукати інші способи.

Якщо ви незнайомі з RDR2, то там ви повинні були використовувати сідло на своєму коні для перевезення більше зброї. Отже, в GTA 6 вам доведеться використовувати багажники автомобілів і, можливо, рюкзаки.

Це, принаймні, стосується одиночного режиму гри. Але немає гарантій, що ця система перейде до нового GTA Online.

На цій стороні речі можуть бути деякими проблемами, якщо деякі гравці вирішать не користуватися меншою зброєю, такою як пістолети, на користь міні-гармат і гранатометів. Проте, ми будемо діяти, коли дістанемось до цього моменту.

підписка на розсилку

Підписатися