Вгору

Плани Apple на жовтень: iPhone 12 і не тільки

Компанія Apple назвала дату наступної презентації своїх нових продуктів. iPhone 12 і ряд інших новинок будуть представлені 13 жовтня. Крім флагманського смартфона всі, хто цікавиться побачать інші цікаві гаджети.
Уже сама емблема заходи у вигляді розбіжних від логотипу хвиль натякає на AirTag як наша система відслідковування розташування різних предметів. За попередніми даними, пристрій виглядає як кругла таблетка без різких країв з великим лого на металевій стороні. Гаджет буде кріпитися до предметів і легко зв'язуватися з iPhone.

Перед глядачами постануть перші повнорозмірні навушники бренду - AirPods Studio. Висококласні навушники замінять в магазинах Apple аналогічні товари сторонніх брендів. У дизайні їх корпусу використовували метал і екологічну шкіру, амбушюри будуть кріпитися на магнітах.
Ряд інформаторів говорять про ігровому контролері Apple і відразу двох телевізійних приставках, які будуть представлені на презентації. Слідкуйте за новинкамиAppleі купуйте їх в інтернет-магазиніiTMag.


підписка на розсилку

Підписатися