Вгору

Nothing Phone 2 – дата виходу та функціональні можливості

The Nothing Phone 2 підтверджено запускати 11 липня у всьому світі. Ми просканували Інтернет, щоб зібрати всі витоки та чутки, такі як можлива ціна, характеристики та багато іншого.

Шукаєте останню інформацію про Nothing Phone 2? Ми маємо все, що вам потрібно знати. Nothing - це відносно новий технологічний бренд, який нараховує всього кілька продуктів. Крім смартфона під назвою Phone 1, компанія також випустила бездротові навушники. Цікаво, що всі ці продукти мають спільний елемент дизайну - прозорість.

Someone holding the White Nothing Phone 1 with a gradient background

Nothing засновано Карлом Пей, колишнім співзасновником OnePlus. Випуск другого смартфона, Nothing Phone 2, заплановано на 11 липня, через рік після першої версії. Наразі мало що відомо про майбутній пристрій. Тож ми переглянули Інтернет, щоб отримати останні витоки та деталі щодо цього загадкового нового Android-телефону. 

Передбачення щодо ціни на Nothing Phone 2

Ми очікуємо, що Nothing Phone 2 буде коштувати 600 доларів або менше. Немає офіційної інформації, ані жодних витоків, що це підтверджують. Але оригінальний пристрій був середньоціновим телефоном, який пропонував преміальний дизайн та функції за доступну ціну. Nothing Phone 2 може бути дорожчим, ніж його попередник, але ми не очікуємо, що він буде коштувати більше 600 доларів.

Black colored Nothing Phone 1 on a gradient background with Glyph lights turned on

Очікується, що до підвищення ціни сприятимуть різні фактори, включаючи потужніший чіпсет. Оскільки компанія намекнула, що хоче зайняти бюджетну категорію флагманів, ми сподіваємося, що навіть Phone 2 буде пропонуватися за агресивною ціною.

Дата виходу Nothing Phone 2

Angled Black Nothing Phone 1 on a gradient background with Glyph lights turned on

Nothing Phone 2 вийде 11 липня 2023 року. Після безлічі витоків і чуток, Nothing нарешті оголосила дату випуску Nothing Phone на Twitter.

Компанія також натякала на нове зображення, на якому видно незначні зміни у світлодіодній системі гліфів, розташованих під прозорою задньою панеллю смартфона. Нажаль, з останнього оголошення є небагато деталей для розкодування, окрім цих двох.

Компанія раніше розкрила, що телефон може бути представлений влітку 2023 року, натякаючи на період випуску з червня по серпень.

Характеристики та дизайн Nothing Phone 2: передбачення

Як очікувалося раніше, безперервний потік витоків розкрив потенційні ключові характеристики Nothing Phone 2. Кілька тижнів тому було розкрито процесор телефону, і зараз ми знаємо, що у Nothing Phone буде більший акцент на використання перероблених і біосумісних матеріалів.

Компанія підтвердила, що Phone 2 матиме акумулятор ємністю 4700 мАг та дисплей розміром 6,7 дюйма. Компанія також заявила, що, незважаючи на наявність більшого акумулятора на 200 мАг і більшого дисплея на 0,15 дюйма порівняно з Phone 1, Phone 2 матиме вуглецевий слід вагою 53,45 кг, значно менший, ніж у його попередника.

Хоча більший дисплей - це хороша новина, але акумулятор все ще менший, ніж у більшості сучасних смартфонів з акумулятором ємністю 5000 мАг. Телефон також пропонує 3 основні оновлення операційної системи та чотири роки оновлень безпеки.

Деталі про SoC Phone 2 було розкрито самою компанією під час цьогорічного MWC. Було оголошено, що Phone 2 буде поставлятися з чіпсетом Snapdragon 8-го покоління.

Карл Пей вже розкрив, що Nothing Phone 2 буде працювати на новому чіпсеті Snapdragon 8 Plus Gen 1. Цей новий чіпсет 4 нм знаходиться між Snapdragon 8 Gen 1 та Gen 2 і був виготовлений компанією TSMC.

Цей новий чіпсет подібний до чіпсету Snapdragon 8 Gen 1, але має прискорений процесор продуктивності та прискорену графічну підсистему. Ви все ще можете очікувати продуктивність на рівні флагманського класу від цього чіпсету, що призведе до покращення продуктивності та загального враження від використання Phone 1.

Нагадаємо, що Nothing Phone 1, який працював на чіпсеті Snapdragon 7-серії, був досить середньою моделлю і час від часу відчувався його сповільнений режим. Тому його наступник міг би отримати набагато кращий чіпсет під капотом. Додавання флагманського чіпсету також може відкрити шлях до значного збільшення ціни майбутнього телефону. Однак нам доведеться чекати на більше деталей.

Передбачення дизайну Nothing Phone 2

Дизайн Nothing Phone був одним з найвиразніших аспектів першого пристрою. Ми очікуємо, що Nothing Phone 2 збереже схожий загальний дизайн. Це означає, що ви можете побачити прозору задню панель та інтерфейс світлодіодних гліфів.

Що стосується фізичних розмірів і формфактору, поки немає точної інформації. Однак, з огляду на оголошення компанії про більший дисплей, ми можемо очікувати незначне збільшення розмірів пристрою порівняно з Phone 1.

Також необхідно зазначити, що Phone 2 може мати оновлений процес виробництва та використовувати вуглецеві матеріали, щоб зменшити його вагу. Однак конкретні деталі про це ще не відомі, і нам доведеться чекати на офіційне оголошення, щоб отримати більше інформації.

Хоча ці характеристики і дизайн є прогнозами на підставі витоків і оголошень, остаточні деталі про Nothing Phone 2 будуть відомі лише після офіційного випуску пристрою. Тому рекомендується слідкувати за новинами та оголошеннями Nothing, щоб отримати остаточну інформацію.

підписка на розсилку

Підписатися