Вгору

Lenovo Legion Glasses: Майбутнє портативних ігор у ваших руках

Man wearing glasses and playing a game on a display hovering over his sofa

Розумні окуляри поки що не стали частиною повсякденного життя, а мрія про справжні AR-окуляри все ще залишається в розробці. Але чи можуть ігрові окуляри стати новим трендом? Lenovo вважає, що так.

Нові окуляри Legion Glasses, які надійдуть у продаж у жовтні за ціною $329, в основному призначені як аксесуар для нової ігрової консолі Lenovo Legion Go на базі Windows, але вони також сумісні з будь-якими пристроями, що можуть передавати зображення через USB-C (Windows, Mac, Android).

Display glasses lying on a table, looking like sunglasses

Це не AR-окуляри, а портативні дисплеї, подібні до того, що компанії TCL та інші випускали протягом останніх років. Проте, вони примітні з кількох причин: вони оснащені Micro-OLED-дисплеями та є першими окулярами Lenovo, орієнтованими на широку аудиторію, а не тільки на бізнес-користувачів.

Для порівняння, Lenovo вже випустила дорожчі AR-окуляри ThinkReality A3 та є партнером Qualcomm у розробці майбутніх VR/AR-пристроїв.

Lenovo Legion glasses, looking like sunglasses, leaning against a gaming handheld

Окуляри Legion Glasses можна підключити до Legion Go і використовувати як дисплеї з аудіо через USB-C. Вони також мають регульовані носові упори і рамку для вставки лінз за рецептом, якщо це необхідно.

Технологія Micro-OLED вважається однією з найперспективніших для майбутніх VR- і AR-гарнітур: висока роздільна здатність, яскравість і насиченість кольорів у поєднанні з невеликими розмірами роблять її кращим варіантом для розумних окулярів майбутнього.

The back of a pair of display glasses from Lenovo, with cable attached

Гарнітура Apple Vision Pro також використовує технологію Micro-OLED, і очікується, що в наступні роки більше пристроїв перейдуть на цю технологію. Окуляри Lenovo мають роздільну здатність 1920x1080 пікселів на око та частоту оновлення 60 Гц, що забезпечує якісне ігрове зображення.

Ідея грати в ігри на плаваючому портативному дисплеї не така дивна, як здається. Але досвід використання Steam Deck із окулярами Xreal Air дає дуже позитивні відгуки. Як навушники для ваших очей, це може бути весело — за умови, що ви готові носити з собою окуляри, які потрібно буде підключати через USB-C за допомогою кабелю довжиною 1,2 метра.

Якщо ви шукаєте потужні портативні ігрові пристрої, які дозволять вам насолоджуватися іграми де завгодно, переходьте за посиланням https://itmag.ua/ua/catalog/igrovye-prystavki/.

підписка на розсилку

Підписатися