Вгору

Дизайн і характеристики Samsung Galaxy S8 стали відомі до анонсу

флагманські смартфониSamsungпоколінняGalaxy S8офіційно будуть представлені компанією 29 березня. Їх характеристики та зовнішній вигляд відомі вже сьогодні, завдяки відразу декільком достовірним інсайдерськими джерел. Мова йде про два варіанти моделі: звичайної і зі збільшеним екраном. Апаратні характеристики флагмана зазнали значного поліпшення, ще більш радикально змінився його зовнішній вигляд.

Як виглядає Samsung Galaxy S8

Опубліковані фото і словесні описи розкривають зовнішність лицьовій і задній грані смартфонів. Обидва варіанти отримали збільшену діагональ, вона складе5,8 дюймау молодшій і6,2 дюймау старшої моделі, що виводить обидві новинки в клас Планшетофони. З ростом діагоналі логічно очікувати і значного зростання габаритів - але цього не сталося. Збільшений екран тепер займає 83% лицьовій панелі, з мінімальними полями зверху і знизу. Дисплей зігнутий з боків, лівої і правої рамки немає.

новый флагман Samsung

Примітний спосіб збільшення діагоналі екрану від меншого апарату до більшого. Він виріс не пропорційно, а за рахунок довжини, завдяки чому співвідношення сторін змінилося до18,5: я. дозвіл панеліSuper AMOLEDстановить1440x2560точок.

Galaxy S* характеристики

Серйозна зміна лицьовій панелі продиктувало необхідність відмови від апаратної кнопки «Додому» і бічних сенсорних кнопок. Очевидно, смартфон буде управлятися екранними кнопками і \ або силою натискання в нижній частині екрана. Сканер відбитків перенесли на тилову сторону і розмістили поруч з камерою. Справа, а не знизу, як у багатьох телефонів.

Технічні дані Galaxy S8

Джерела докладно розповіли про ключові характеристики нових смартфонівSamsung. Точно можна говорити про наступні параметри:
  • система-на-чіпіQualcomm Snapdragon 835- флагманС8може стати першим на ринку з цим найпотужнішим процесором всередині;
  • оперативна пам'ять4 ГБ- як і в минулій серії, виробник не пішов на її збільшення;
  • базовий обсяг внутрішнього накопичувача64 ГБ- старші моделі і інші модифікації можуть отримати більше, також буде доступний слот до256 ГБ MicroSD;
  • Ємність аккумулятору3000 мАгі3500 мА- для меншого і більшого телефону, відповідно;
  • наявність портуUSB Type C- при цьому Samsung не стало позбавляти клієнтів можливості використання улюблених навушників, розмістивши також і роз'єм3,5 мм аудіо;
  • поліпшена8 МП фронтальна камера- кількість пікселів матриці основний залишилося незмінним (12 МП), передбачаються інші апаратні і програмні удосконалення.
До іншим примітним особливостям можна віднестисканер сітківки ока, Наявність інтелектуальногоголосового помічника Bixbyз окремою кнопкою запуску, можливістьSamsung DeXдляпідключення до моніторівзі спеціально оптимізованим інтерфейсом. Загальносвітові продажі стартують в кінці квітня. Інтернет магазинiTMagбуде радий представитиSamsung Galaxy S8як тільки флагман стане доступним в Україні.


підписка на розсилку

Підписатися