Вгору

Apple iPhone 6 і iPhone 6 Plus - вже в iTMag!


9 вересня, приблизно о 20.00 за київським часом Тім Кук, глава компаніїAppleпродемонстрував світові новийiPhone. Новинка вийшла в двох втіленнях, які називаютьсяiPhone 6іiPhone 6 Plus, І придбала ряд переваг і досить масштабних змін в порівнянні з усіма попередниками. З радістю повідомляємо вам, що новіiPhoneвже доступні клієнтам магазинуiTMag!

Розмір екрану

компаніяAppleзробила дійсно серйозний крок до розширення модельного ряду:iPhone 6отримавдіагональ 4,7 дюйма з роздільною здатністю 1334х750 точок(326 DPI),iPhone 6 Plus- цілих5,5 дюйма і 1920х1080(Full HD, 401 DPI). C таким розмірами серфінг в інтернеті, масштабування, ігри та перегляд відео за допомогоюiPhoneстають по справжньому зручними.


Крім того, екранRetina HDотримав спеціальний шар, що збільшує кути огляду, а від пошкоджень його зберігає міцне скло.

Дизайн

другим зміноюiPhone 6іiPhone 6 Plusза значенням для користувачів став дизайн апаратів. Ми не бачимо більше рубаних граней, звичних ще з iPhone 4 - iPhone 6-того покоління став повністю обтічним.


Форма прямокутника з округленими кутами збережена, але переднє скло ефектно перетікає в торцеві грані, то ж робить і задня металева стінка. Такий вибір дизайнерів максимально продуманий: телефон здається тонше, а екран - більше, займаючи візуально майже всю ширину передньої панелі. Реальна товщина також дещо зменшилася:6,9 ммуiPhone 6і7,1 ммуiPhone 6 Plus.



Відповідно діагоналі змінилися і габаритиiPhone 6.


формиiPhone 6стали дійсно сучасними, такими, що відповідають вимогам і тенденціям ринку. З цікавих елементів можна також відзначити пластикові вставки і округлий, трохи виступає вічко камери. Кольорова гамаiPhone 6знайома з попереднього покоління: цеSpace Gray(Сірий, з чорною лицьовою частиною),Silver(Сріблясто-білий з білою передньою гранню) іGold(Мідно-золотистий, світлий, з білим "обличчям")


кожна різновидiPhone 6буде доступна з16,64або128 ГБвбудованого накопичувача даних.

Камера

IPhone 6оснащений8 МП Full HDкамероюiSight, Що є поліпшенням попередніх напрацюваньApple. Розмір пікселя матриці дорівнює1,5μ, присутнійавтофокусв поєднанні з технологієюFocus Pixels, використовуєтьсядіафрагма ƒ / 2.2.TrueTone спалахне зіпсує кадр неприродною підсвічуванням, аавтоматична стабілізаціязображення дозволить отримати чіткі фото.


Більшою моделіiPhone 6 Plusзастосованаоптична стабілізація. Камера оснащенапятілінзовим об'єктивомі прикрита сапфіровим склом, обрамленим витонченої круглої, трохи виступає рамкою. записуєтьсявідео 1080p HD (30 або 60 кадрів / с), З кінематографічної стабілізацією і стежить автофокусом.


Фронтальна камера FaceTimeвиконана в дозволі1,2 МПі записує720р HD відео.

Apple iOS 8

iPhone 6іiPhone 6 Plusобзавелися свіжої операційною системою -iOS 8. на презентаціїiPhoneне було приділено багато часу достоїнств нової ОС, вона ще широко не представлена ​​публіці. Очевидно, що новизна лежить в області взаємодії пристроївApple, Бездротового зв'язку і хмарних технологій, сімейного та бізнес-використання апаратів і даних і, звичайно ж, дизайну і юзабіліті.


Детальніше, але без особливої ​​конкретики з достоїнствамиiOS 8можна ознайомитися на сайті компанії.

апаратна платформа

iPhone 6отримали абсолютно новий64-бітний процесор Apple A8, Що працює в зв'язціз відеопроцесором M8. компаніяAppleнеохоче повідомляє технічні подробиці, проте було заявлено пропродуктивності системи, підвищеної на 25%і проприрості продуктивності відео близько 50%. Заряд акумуляторів пристрою повинен забезпечити 11 годин розмови в 3G у iPhone 6 і 14 годин - у iPhone 6 Plus, 250 і 384 годин в режимі простою, відповідно.


Сайт компанії повідомляє про підтримку майже всіх технологій мобільної телефонії, трохи варіюються в залежності від апаратного номера моделі, а з новинок бездротових протоколів потрібно виділити інформацію, що з'явилася підтримкуNFC (Apple Pay).

МагазинiTMagпершим в Україні радий представитиApple iPhone 6іApple iPhone 6 Рlusнашим шановним клієнтам. Нові iPhone вже доступні для покупки, поспішайте робити замовлення!

підписка на розсилку

Підписатися