Вгору

5 причин, чому варто купити Apple Vision Pro

Якщо ви ще не впевнені, чи купувати Vision Pro, вам потрібно більше переконання. Ось п'ять причин, чому ви маєте зробити цю інвестицію. 

Apple зняла свій онлайн-магазин, і Apple Vision Pro стає доступним для попереднього замовлення вже цього ранку з можливістю придбання в магазинах Apple з 2 лютого. Але на відміну від нового iPhone, Apple Watch або навіть MacBook, Apple Vision Pro 256GB - 154999 грн., Apple Vision Pro 512GB - 171999 грн., Apple Vision Pro 1TB - 230891 грн. - це багато грошей за пристрій, який ви не бачили або не пробували, а огляди були обмежені і дуже контрольовані Apple. Якщо ви ще не впевнені щодо Vision Pro, вам потрібно більше переконання. Ось п'ять причин, чому ви маєте зробити цю інвестицію.

Простірне відео змусить ваше серце битися 

Vision Pro разом з iPhone 15 Pro може записувати просторові відео, що є фантастичним терміном для 3D-домашніх відео. Якщо ви дивитесь просторове відео на iPhone, iPad, Mac або будь-якому іншому пристрої, воно здається звичайним 2D-відео. Але коли ви дивитеся його за допомогою Vision Pro, ви отримуєте повноцінний поглиблений 3D-досвід. Ви відчуваєте, що знаходитесь в відео і повторно переживаєте момент.

Це поглиблення може дозволити вам не тільки повторно пережити пам'ять і емоції моменту, який ви записали, але й введіть нові думки і почуття в ваш сучасний момент. Недавно Apple провела демонстрації просторового відео Vision Pro з обраними представниками ЗМІ, і вони повідомили про глибокі враження від перегляду своїх особистих відео.

Якщо для вас важливо документувати особисті моменти, і ви цінуєте емоційний досвід відео, які ви записуєте, вам захочеться знімати просторові відео і дивитися їх на Vision Pro. Це може бути вирішальним додатком пристрою.

Ви отримаєте поглиблений домашній кінотеатр на 1200 дюймів 

Багато людей перестали ходити в кіно, тому що важко перемогти комфорт дому. Але враження не те саме - поглиблений досвід, який ви отримуєте в кінотеатрі, важко відтворити вдома, якщо у вас немає грошей і місця для інвестування в дуже дороге обладнання.

Vision Pro може запропонувати це кіно-враження. Фільми виглядають так, ніби вони показуються на екрані шириною 1200 дюймів, а просторовий звук поглиблює враження. І з високою роздільною здатністю Vision Pro (4K на кожне око), ви не будете відволікатися грубим якістю зображення.

Але це не лише фільми. Apple працює над партнерством з НБА, щоб ви могли дивитися гри на Vision Pro - виглядає так, що ви знаходитесь поруч зі своєю улюбленою командою у арені, Disney також працює над контентом Vision Pro - уявіть, як приємно було б відвідати Джедайський Великий Храм. Ви можете дивитися 3D-фільми та просторові відео, які ви створюєте. Ви можете переглядати фотографії і повністю поглиблюватися в панорамні знімки. І ви навіть можете грати відеоігри в Apple Arcade.

Є й додаткова перевага: Vision Pro набагато легше упакувати й перевозити, ніж великий телевізор. Ви можете взяти його з собою в подорожі та дивитися під час польоту, поїздки чи на човні. Не задовольняйтеся незручними дисплеями у літаку або малим екраном свого iPhone. Ідіть великим без необхідності тягати великий екран.

FaceTime - це майбутнє 

Відеодзвінки через FaceTime на iPhone, iPad та Mac - це весело, але на Vision Pro рівень веселощів збільшується на кілька рівнів. Люди, які дзвонять вам, відображаються як плитки у вашій кімнаті, а просторовий звук використовується для їх позиціонування. Ви можете використовувати SharePlay для обміну додатками та співпраці з колегами, або навіть дивитися фільми разом.

Apple також розробила унікальні аватари, які називаються Персонами, які Apple описує як "автентичне просторове представлення користувача Apple Vision Pro, яке дозволяє іншим на дзвінку бачити їхні вирази обличчя та рухи рук - все в реальному часі." Apple запускає Персони в бета-версії, тому можуть бути деякі труднощі, але ви все одно зможете бути серед перших, хто приєднається до гіперреалістичного поїзда мемодзі.

Він надає новий спосіб працювати 

Як хтось, хто провів усю кар'єру, працюючи за комп'ютером за столом, я шукаю різні способи виконання своєї роботи. Зазвичай я працюю на Mac, але я можу перейти на iPad, iPhone або навіть на Windows PC (о, диво!) Тільки для різноманітності. Я навіть переміщуюся між своїм домашнім і робочим офісом, кількома місцевими кав'ярнями та місцевою публічною бібліотекою. Це розбиває мою рутину і додає живлення.

Використання Vision Pro може вивести вас з рутини і принести нове світло в вашу роботу. Наприклад, ви буквально побачите фотографії з унікальною перспективою, але можливо, у вас буде новий образ думок, коли ви редагуєте в додатку Фотографії. Або новий спосіб працювати над презентацією Keynote може спровокувати інноваційні ідеї. Тут немає Finder; замість цього ваша кімната стає робочим столом.

Звичайно, це не підходить для багатьох завдань - наприклад, ймовірно, не підходить для написання обширного документа та для фанатиків електронних таблиць, наприклад. Але це може бути вітаною платформою для багатьох інших завдань. В кінці кінців, Apple не називає це просторовим обчисленням просто так.

Це не пристрій - це платформа наступного покоління 

Додайте всі ці причини разом, і ви отримаєте пристрій, який більший, ніж просто красиве обладнання. Сучасні операційні системи - macOS, iOS та iPadOS - чудові, але іноді вони можуть відчуватися занадто звичними. В кінці кінців, macOS існує десятиліттями, а iOS - майже 17 років. Звісно, вони все ще функціональні, і так, вони стають кращими з кожним випуском, але основна концепція для кожного інтерфейсу користувача ніколи не змінюється.

Просторове обчислення - це зовсім новий спосіб робити речі, і це може бути те, що вам потрібно, щоб оживити свій досвід роботи з комп'ютером. Звісно, загальна концепція Vision Pro не нова, але, як відомо, Apple, вона виходить за межі того, що можна уявити. Це цілком новий світ. Ви не хочете цього пропустити.

підписка на розсилку

Підписатися