Вгору

Зустріч двох епох: Nokia 3310 2017


брендNokia, Який пережив за останні роки безліч драматичних подій, випустив реінкарнацію одного з найвдаліших телефонів минулого - «невбиваного»Nokia 3310. Свого часу апарат придбав славу надійного, впевнено ловив сигнал в проблемних місцях, довго працював без підзарядки батареї, був зручний у використанні. Ситуація на ринку сприятлива для такого ремейка: серед «дзвонилок» не так багато відомих моделей.


Чи схожий новий Nokia 3310 на оригінал?


Форми новинки в цілому мало відрізняються від ліній класичного апарату. Бічні контури придбали ледь помітний хвилястий вигин, що робить телефон витонченіше. Корпус став помітно тонше і практичніше.


Вантажний опуклий дизайн кнопок був пом'якшений - вони практично не підвищуються над поверхнею корпусу. Як і окантовка екрану, який став в 2 рази більше в висоту.


Оригінальний телефон був сірим, новий апарат отримав кілька яскравих варіантів корпусу з полікарбонату. Він зберіг форму, одночасно ставши стильним і сучасним.



Платформа і характеристики

ПерерождённийNokia 3310призначений для здійснення дзвінків в мережах2G (GSM 900/1800 МГц). Він працює на апаратній платформіSeries 30+, Спадкоємиці легендарної Symbian в бюджетних телефонахNokia.

Екран помітно зріс, зайняв практично всю обведений овальної рамкою площа і став кольоровим. на матриціLCD Transmissiveвідображаються65 тис. Квітів. дозвіл складає240х320пікселів при діагоналі2,4 дюйма, Що дає щільність167 ППІ.


Апаратом підтримується поліфонія, відтворення MP3 і FM-радіо. Мелодії можна завантажувати, встановлювати в якості дзвінків і прослуховувати в плеєрі. Також працює гучний зв'язок і віброоповещеніе.

Інтернет по протоколу GPRS на телефоні відображає браузерOpera Mini. Для бездротового обміну даними передбаченийBluetooth 3.0.З апаратних роз'ємів є традиційніmicro-USBі3,5 ммаудіовихід.


На відміну від попередника новийNokia 3310фотографує і знімає відео.Камера 2 МПмає роздільну здатність 320х240. Розмістити відзняті кадри і ролики можна на карті пам'ятіmicroSDоб'ємомдо 32 ГБ. Час розмови до 22 год або 51 год прослуховування музики забезпечує літій-іонний акумулятор1200 мАг.

Чи вдався Nokia 3310 2017?

оновленийNokia 3310- стильний молодіжний телефон для дзвінків, який обзавівся всім необхідним для сучасної трубки. Головна його особливість - ностальгічний і разом з тим неповторний зовнішній вигляд. Дизайн сподобається всім, хто втомився від прямокутних форм і хоче купити телефон, не схожий на інші, симпатичний і витончений.





підписка на розсилку

Підписатися