Вгору

Витік повних технічних характеристик Xiaomi 14

Xiaomi готується представити флагмани Xiaomi 14 і 14 Pro для китайського ринку 27 жовтня, якщо вірити найсвіжішим чуткам. Завдяки тому, що ми наближаємося до цієї дати, не дивно, що витікла повна специфікація базової моделі. І саме це ми вам сьогодні пропонуємо.


Але варто пам'ятати, що протягом останніх кількох років на Weibo активно поширюються поддельні витікання технічних характеристик, і це теж походить з цього джерела. І це не інформація від надійних інсайдерів, таких як Digital Chat Station або Ice Universe. Тому ми радимо вам розглядати цю інформацію з великою долею скептицизму, оскільки вона може виявитися лише результатом переактивної уяви шанувальника Xiaomi.

З оголошенням такого роду попередження, давайте перейдемо до деталей. Xiaomi 14, за витіками, має 6.44-дюймовий OLED-дисплей від Huaxing C8 із роздільною здатністю "1.5K", частотою оновлення 120 Гц та піксельною яскравістю 2 800 ніт, а також підтримкою Dolby Vision та колірного гамуту DCI-P3.

В якості основи використовується чіп Snapdragon 8 Gen 3, який Qualcomm планує презентувати на своєму щорічному заході в Гаваї, що цього року проходитиме з 24 по 26 жовтня. Отже, як ви, можливо, вже зрозуміли, Xiaomi вирішила не гаяти часу і представити свої перші пристрої на новому чіпі.

Xiaomi 14, за чутками, отримає LPDDR5X ОЗП та накопичувач UFS 4.0. Телефон, судячи з чуток, оснащений акумулятором ємністю 4 600 мАг з підтримкою 90-ваттного проводного, 50-ваттного бездротового та 10-ваттного бездротового заряджання. Фотосистема буде включати головний об'єктив OmniVision OV50H на 50 Мп з ОІС, 50 Мп ультраШирококутний об'єктив і 50 Мп телефото.

Не дивно, що апарат має два стереодинаміка, ІЧ-передавач та має відповідність стандарту IP68 за захист від пилу та води. Також, ймовірно, в ньому є "акустичний мотор 2-в-1" і велика парова камера для охолодження.

підписка на розсилку

Підписатися