Вгору

Топові смартфони Samsung Galaxy Note20 в iTMag

На початку серпня компанія Samsung представила нове покоління легендарної лінійки смартфонів Note - Galaxy Note20 і Note20 Ultra. Головні риси новинок - камери вищого класу, стилус S Pen, фірмовий AMOLED-дисплей і оновлений преміальний дизайн. телефони вжеможна придбатив інтернет-магазиніiTmag.

Смартфон оснащений екраном з діагоналлю 6,7 дюйма і дозволом 2340x1080 точок, що підтримує технологію HDR10 +. На відміну від попередніх моделей, дисплей абсолютно плоский, без «водоспадів» по ​​краях і з круглим отвором для камери по центру. Головний модуль основної камери має дозвіл 64 МП і підтримує 3x оптичний зум, також є модуль оптичної стабілізації і широкоугольник, кожен на 12 мегапікселів.

Старша модель Note20 Ultra - з екраном 6,9 на 3088х1440 пікселів, оновлюється з частотою 120 Гц. Основна камера може знімати відео 8k об'єктивом з дозволом 108 МП, здатним на 5-кратне оптичне збільшення. Кількість оперативної пам'яті в Ultra може досягати 12 ГБ. Особливість нових флагманів - додаток Dex для використання смартфона в якості комп'ютера з великим монітором.


підписка на розсилку

Підписатися