Вгору

"Нова папка 2" від творців "Нова папка" або 3 причини вибрати Windows-планшети

Microsoft - ривок на ринок

Ця компанія володіла всім.Windowsбув на вашому комп'ютері,Windows Mobileбув на вашому комунікаторі. Ви працювали вMicrosoft Office, Спілкувалися в корпоративних середовищахMicrosoft. Все це здавалося непорушним. Але часи змінилися: новий домінуючий клас портативних пристроїв - планшети, випускалися іншими компаніями і зовсім на іншій платформі. Відповідь була знайдена: оригінальний креативний підхід до дизайну, повне переосмислення мобільного робочого середовища -Windows для планшетів. Цього ще ніхто не бачив, і це всіх вразило. Стильно, круто і радикально.

Вибір платформи: чому Windows?


Аргумент перший. Дизайн

Планшети на платформіMicrosoft- це строгість в поєднанні з оригінальністю і продуманістю. Свіжий погляд на інтерфейс мобільної операційної системи визначив і вид самих планшетів. Користуючись гаджетом, ви виділяєтеся в натовпі - але не епатажем, а бездоганністю стилю.Мобільна Windowsдля планшетів не залишає нікого байдужим. Прямокутний дизайн, строгість кольору, простота і інтуїтивність в поєднанні з елегантністю. Мабуть, перед нами самий запам'ятовується стиль в світі портативних пристроїв.


Аргумент другий. Працює як годинник



У Microsoft врахували багато огріхів конкурентів. Ви не знайдете слабких пристроїв наWindows 8 або RT- навіть на самому недорогому планшеті система«Літає». Все продумано і просто - нічого не «гальмує», вам не потрібно нічого шукати. Можете забути про глюки, падіння, лаги і незручності. Управлятися з планшетом може людина, ніколи не тримав сенсорного пристрою в руках.


Аргумент третій. Знайоме і рідне



Всередині, під плитками -це ж Windows!Та сама знайома вам система, якій ви багато років користуєтеся, про яку знаєте все, що вам потрібно. І якщо Windows RT створена з метою найбільшої сумісності саме з портативним «залізом», тоWindows 8- це домашній комп'ютер, який завжди з вами. У прямому сенсі, без винятків. Всі ваші робочі і розважальні програми, ідеальна сумісність зMicrosoft Office. І ніякого переучування.

«Кінь» для «сідла». Мобільна Windows на реальних пристроях


Стильна і надійна операційка повинна реалізовувати свій потенціал на адекватних пристроях. Планшетів на Windows не так багато, але всі вони досить цікаві в плані оснащення, володіючи при цьому запам'ятовується індивідуальним дизайном.
Доброю відмінною рисою багатьох Windows-планшетів є комплектація зручними клавіатурними доками і підставками. Чого не можна сказати про конкуруючих екосистемах - на ринкуAndroidтакий грунтовних підхід до «обвеске» пристроїв використовують рідко.


Погляд творців на платформу: Microsoft Surface RT


Це солідний пристрій суворого незграбного дизайну, наближеною до прямокутника форми, зі скошеними до тилу кутами. Зі зворотного боку є зручна підставка, яка анітрохи не псує враження від виду стоїть на столі планшета.
10,1 "Surface RTпрацює на4-ядерномучипіTegra 3з частотою1.4 ГГц,2 Гб оперативної пам'яті, Має фронтальну і тилову камери. найпотужніша8500 мАгбатарея дасть фору багатьом класичним ноутбуків - але ж ми маємо справу з порівняно економним «залізом».


В Surface RT в повній мірі втілений концептуальний поглядMicrosoftна розвиток портативних пристроїв - естетика операційної системи і планшета відмінно гармоніюють, апаратні характеристики і автономність - на висоті. Це саме той пристрій,для якого створена Windows RT.


Мал, але дуже вдатний - секрет планшета Acer Iconia W3-810


Acer Iconia W3-810це перший планшет з діагоналлю8.1 "наWindows 8. Саме так, малюк невибагливою форми, з пластиковим обтічним корпусом і TN екраном - працює на настільної версіїОС Windows, Дозволяючи користуватися всіма перевагами останньої.


Можна працювати як з плитками, так і в повноцінному десктопном режимі, підключивши миша з клавіатурою через USB або Bluetooth. Ваші улюблені Windows-програми завжди з вами - немає потреби перемикати між настільною і мобільною платформою.


А щоб задоволення було повним- непогані і недешеві навушникиiBeats в подарунок від iTMag!Поспішайте купити планшетAcer Iconia W3-810і скористатисяакцією!


По суті, це не тільки зручний, обтічних форм дорожній планшет, який послужить книгою, аудіо- та відеоплеєром в похідних умовах - а йповноцінний нетбукна Windows, при необхідності.


Кращий екран, ніж на вашому ноутбуці - ASUS VivoTab RT



Чому кращий?Все дуже просто. Беремо звичайне для ноутбука дозвіл екрана1366x768 точок, І застосовуємо його ні до 15 або 17 звичайного монітора - а до10,1 "фірмовомуSuper IPS + на LED-світлодіодах. Більше пікселів на квадратний сантиметр (ніякої «крупи») і матриця з підвищеною контрастністю, кольору і кутами огляду.


А якщо додати стильний клавіатурний док - ми отримуємо не тільки планшет, але і потужний нетбук. На столі ця споруда виглядає дуже приємно, вам не захочеться його розбирати. Справа в відмінно поєднується дизайні і матеріалах - строгість, метал і оригінальні забарвлення Asus.


«Під капотом» - чіпTegra 3і2 Гб ОЗУ. систему живить6760 mAhакумулятор. є фронтальна2мегапіксельнакамера8 Мпкамера зі спалахом на тильній стороні. Відмінний комплект, все на рівні і за адекватною ціною.


Як бачимо, існує непоганий вибір планшетів на мобільній Windows, вони досить цікаві, незвичайні і різноманітні.Каталог iTMagнеодмінно допоможе вам підібрати Windows-планшет за смаком і функціональності. У нас ви знайдете різні варіанти комплектації і забарвлень пристроїв, додаткові аксесуари до них -а ціни і акції приємно вас здивують!

підписка на розсилку

Підписатися