Вгору

Представлені смартфони Huawei Mate 10

В понеділок 16 жовтня компаніяHuaweiпредставила зразу три смартфона з лінійкиMate 10. Молодшим апаратом ставHuawei Mate 10, Старша версія носить назвуMate 10 Pro, А дизайнерська модельMate 10 Porsche Designвиділяється зовнішнім виглядом і незначними відмінностями від Pro. У серії також представлено кілька унікальних апаратних технологій.


зовнішні відмінності

ВHuawei Mate 10використовуєтьсяLCDекран5, ядюймів з класичним співвідношенням сторін16: я. Це найпомітніше відмінність від більш дорогих моделей з екраном18: я. Внизу лицьовій панелі є кнопка "Додому" зі сканером відбитка. Приємна деталь - наявність 3,5 мм роз'єму. також уMate 10є комбінований слот для двох NanoSIM або MicroSD, у старшого брата - тільки дві сімки.Обидві SIM можуть працювати в мережах LTE.

Huawei Mate 10 Proоснащений популярним в цьому сезоні подовженим екраном. І це якісний і економнийOLED. Діагональ його більше на символічну величину і дорівнює6 дюймів. Цікаво, що пікселів у молодшого телефону трохи більше:2560х1440проти2160х1080у флагмана. Апарат виглядає тонше і стрункіше, його поля ще менше. На нижньому полі кнопки "Додому" ви не знайдете - датчик відбитків переїхав на тильну сторону. У Pro є захистIP67, У Mate 10 - тількиIP53.

смартфонPorsche Designвідрізняється від попереднього зовнішністю і об'ємом вбудованої пам'яті256 ГБ. Це строгий чорний апарат з особливим малюнком задній панелі. Спереду замість написуHuaweiв нижній частині красуєтьсяPorsche Design. Корпус всіх трьох моделей смартфона скляний, ємність акумулятора дорівнює4000 мАг.


Начинка і нові технології

Об'єм оперативної пам'яті дорівнює4 ГБу Mate 10 і6 ГБу Mate 10 Pro. Для зберігання файлів і операційної системи є64 ГБі128 ГБ, Відповідно. Працюють смартфони на гордості компанії - процесорі власної розробкиKirin 970, Виробленого за технологією 10 нм. Конфігурація у всіх випадках однакова -4 ядра Cortex A73 2,36 ГГц + 4 ядра A53 1,8 ГГц. Відео відтворює новітній 12-ядерний прискорювачMali-G72 MP12.


Головне нововведення - вбудований процесор нейронної мережіNPU. Сфера його практичного застосування - інтелектуальна робота камери. Об'єкти можна розпізнавати без мережевого підключення, налаштування змінюються автоматично залежно від умов зйомки. Система здатна до навчання і пройшла його на 100 млн фотографій. Підтримка фреймворків машинного навчання дасть можливість розробникам програм використовувати в їх роботі можливостіNPU.


Камера вMate 10теж інноваційна. це12 МПкольорової металургії та20 МПмонохромний модулі, кожен з яких забезпечений оптичною стабілізацією. У обох "вічок" - рекордне значення діафрагмиf / 1.6. Застосовується фазовий автофокус і лазерне наведення. Відео можна знімати в дозволі 4k. Фронтальна камера -8 МП, З діафрагмоюf / 2.0.


режимPC Modeпоки є тільки у флагманів Samsung. У Huawei реалізували більш компактну версію, без необхідності в окремій док-станції.Huawei Mate 10можна підключити до монітора або телевізора за допомогою простого перехідника івикористовувати як персональний комп'ютер. Інтерфейс масштабується, а сам смартфон можна використовувати як тачпад або віртуальну клавіатуру.

підписка на розсилку

Підписатися