Вгору

Жовтневі новинки Google

на заходіGoogle, Відбувся 4 жовтня були представлені нові смартфониPixel 2і цілий парк різноманітних гаджетів. Торгова маркаGoogle, Відома всім завдяки пошукового сервісу і операційній системі Android активно просувається на ринок розумної електроніки. Компанія показала розумну колонку і домашній помічник, новий хромбук, бездротові навушники з функцією перекладу, автономну камеру, пристрій віртуальної реальності і багато іншого.


Google Pixel 2 і Pixel 2 XL

Головна зовнішня відмінністьPixel 2від старшої моделі - класичний вид передній панелі. Молодший смартфон не отримав модного Безрамковий дизайну, а5-дюймовий екранна дюйм менше, ніж вPixel 2 XL. Дозвіл також класичне -Full HD 1920х1080. використовується матрицяOLED, на відміну відP-OLEDвХЛ(З дозволом2880x1440). Такі дисплеї дозволяють використовувати функцію Always-on для відображення інформації на вимкненому екрані обмеженою кількістю світлодіодів.

Pixel 2 XLз першого погляду нагадує інші флагмани цього року - вузькі (але не самі вузькі) рамки6-дюймового екрану, Невеликі поля зверху і знизу, округлі кути. Вид тильного боку трохи відрізняється від молодшогоPixel 2: Використовуються інші комбінації кольорів, спалах камери розташована праворуч.

Апаратно смартфони схожі: в обох випадках працюють на процесоріQualcomm Snapdragon 835, оснащені4 ГБОЗУ,64 ГБабо256 ГБпристрою, що запам'ятовує. акумулятор вPixel 2 XLмає ємність3250 мАг,2270 мАгуPixel 2.

Родзинкою стала операційна системаAndroid 8.0 Oreo, Поки недоступна для інших пристроїв. Для гиків приємною буде можливість оновлення ОС в майбутньому мінімум на 2 версії вперед. Камера12 МПна обох телефонах має один «вічко», але завдяки технологіїdual-pixelпрацює не гірше подвійний. Гібрид оптичної та цифрової стабілізації забезпечує один з кращих результатів на ринку. До недоліківGoogle Pixel 2можна віднести відсутність аудіороз'єми і слота microSD.


Трансформер Google Pixelbook

завдяки повертаєтьсяна 360 градусівз'єднанням12,3-дюймовийхромбукGoogle Pixelbookможе служити ноутбуком, планшетом або горизонтальної підставкою для перегляду відео. Товщина корпусу цього чуда техніки складає всього10 мм,зрівнятися з ним можуть далеко не всі моделі. важить лептопменше 1 кг, При цьому корпус у ньогоалюмінієвий. Заряджається пристрій відUSB Type З, Що також можуть похвалитися не всі.До 2 годин автономіїдодає підключення до зарядкивсього на 15 хвилин.

На борту працює актуальна версіяChrome OS. Апаратна начинка солідна: процесориIntel Core i5 або i7останнього покоління. У максимальній конфігурації доступно16 ГБоперативної пам'яті і512 ГБнакопичувачаSSD. Для більш зручного користування ноутбукомGoogleпредставили стилусPixelbook Pen, З розпізнаванням2046 ступенів натисканняі затримкою 10 мс. Також це перший хромбук, що працює з помічникомGoogle Assistant.


Google Home Mini і Google Home Max

голосовий помічникGoogle Assistantобзавівся двома новими матеріальними аватарами. Найменший домашній помічник називаєтьсяGoogle Home Mini. Здалеку схожий на невеликий сірий камінчик (є й інші два забарвлення). Усередині захований 40 мм акустичний динамік і індикація роботи, яку видно лише в активному стані. Декоративна кришка повністю прозора для звукових хвиль. Крім функцій асистента пристрій послужить гарнітурою, Аудиоколонка, допоможе в управлінні розумним будинком. Малюк вміє навчатися розпізнавання до 3 голосів.

Велика колонка-помічникGoogle Home Maxоснащена двома 45 мм двосмуговими динаміками і комфортно відтворює стерео. Непогано опрацьована акустика корпусу, є акустична пластина. Через роз'єм можна підключити будь-який зовнішній джерело звуку. Колонка вміє відтворювати музику з популярних мовних онлайн-сервісів. Гучність відтворення може автоматично підлаштовуватися під звукову картину в кімнаті.

Навушники Google Pixel Buds

ВGoogleпредставили свій погляд на форм-фактор бездротових навушників. Два внутріканальних динамікаGoogle Pixel Budsне стали повністю розділяти, з'єднавши їх тонким коротким проводом. Автономії внутрішньої батарейці вистачає на5:00. Футляр, який служить зарядної станцією, може збільшити цей часдо 1 доби.

Але головна фішка пристрою -онлайн-переклад мови. Також можна отримати відповідь на питання чи довідку з допомогоюGoogle Assistant. Демонстрація цих можливостей на презентації справила велике враження на присутніх. Крім голосу, управління навушниками працює через торкання і натискання на зовнішній стороні.

Камера Google Clips

Маленька камера в фірмовому дизайні зможе сама підібрати хороший момент для фото. Поки неясно, як ця функція спрацює на практиці, але такої можливості сильно не вистачає в житті. Особливо при фотографуванні дітей або котиків. Зняти таким чином можнаі фото, і відео. Також можна автоматично створюватиGIF-анімації. Усередині тонкого квадратика корпусу - матриця12 МП, Об'єктив з охопленням130 градусіві16 ГБпам'яті.

Дані передаються поWi-FiабоBluetooth, Також є роз'ємUSB Type C. Можлива робота камери повністю офлайн. Доступна автономія в межах3 годин. Засмучує список сумісних смартфонів, обмежений кількома моделями: все Pixel, iPhone 8 і 8 Plus, Samsung Galaxy S7 і S8.

Пристрій віртуальної реальності Google Daydream View

оновлені окуляриGoogle Daydream Viewзмінилися мало, в основному це стосується зовнішності, нових програм і мережевих сервісів. З апаратних поліпшень можна відзначити підвищену ергономіку і нові, більш якісні лінзи. Як і в попередній версії всередині тільки процесорNFC. Основна апаратна складова - смартфон, модель якого повинна бути спеціально сертифікована.

Всі новинки, випущеніGoogleвосени 2017 року, не піддаються опису навіть в найбільшій статті. Це безліч гаджетів для використання з портативними пристроями і створення розумного будинку. Компанія впевнено розширює екосистему апаратного і програмного забезпечення.


підписка на розсилку

Підписатися