Вгору

Оновлення ноутбуків Apple: MacBook Air 2014

В кінці квітня компаніяAppleоновила свою лінію тонких і стильних ультрабуківMacBook Air. зміни принеслипідвищення продуктивності і автономності роботи, Майже не позначившись на вартості. Оновлені ноутбуки MacBook Air незначно відрізняються в ціні - рідкісна турбота Apple про відданих клієнтів компанії.


Зміни торкнулися серця комп'ютера - його процесора. НоутбукиMacBook Airотрималидвоядерний Intel Core i5 1,4 ГГц(Попередні моделі працювали на частоті 1,3 ГГц). Таке оновлення може здатися незначним, але для ультратонкого мобільного пристрою кожна надбавка сил є важливою, в силу обмежують цей форм-фактор міркувань відведення тепла від ядер і компактності.

Часто ентузіасти побоюються, що збільшення виробником частоти роботи процесора в переносний техніці спричинить за собою менший час роботи пристроїв через додаткових енерговитрат. І тутAppleне розчарувала - завдяки оптимізації енергоспоживання і акумуляторних батарей, новіMacBook Air працюють ще довше, Ніж ультрабуки попередньої версії: виробник декларує9 годин роботибез підзарядкидля 11-дюймових моделейі12 годин роботи - для 13-дюймових.


Що стосується інших характеристик,MacBook Airне зазнали змін, то ж можна сказати і про зовнішній вигляд ноутбуків. Якщо ви вирішили придбати MacBook Air раніше, вам не варто шукати в оновленні лінійки підступу - все виглядає і працює як раніше, трохи довше і швидше.

Інтернет магазинiTMagв найшвидшому часі буде радий представити 4 оновлених моделі серіїMacBook Air 2014, Що розрізняються діагоналлю екрана (11,6 і 13,3 дюйма) і об'ємом комплектуемой пам'яті SSD (128 і 256 Гб). Як тільки новіMacBook Airз'являться у нас - ви зможетекупитиїх, перейшовши за наступними нижче посиланнями:







Як і компаніяApple, магазинiTMagпіклується про своїх клієнтів, поспішаючи надати вибір новітніх пристроїв. Залишайтеся з нами і здобувайте найостанніші моделі по самим прийнятними цінами!

підписка на розсилку

Підписатися