Вгору

Нові ноутбуки Lenovo ThinkPad з процесорами 10-го покоління

Компанія Lenovo оновила лінійку портативних комп'ютерів ThinkPad, додавши до них актуальними процесорами Intel 10 покоління. Також ноутбуки отримали режим Ultra Performance Mode для більшої продуктивності на пікових навантаженнях. Покращення отримали ThinkPad X1 Extreme і P1, а також нові лінійки P17, P15 Gen і P15v.

Lenovo ThinkPad X1 Extreme отримав бездротовий зв'язок Wi-Fi 6 і опціональний модуль LTE. На його борту розміщуються потужні процесори до Core i9, є дозвіл екрана 4K, відеокарта NVIDIA GeForce 1650 Ti.
Lenovo ThinkPad P15 і P17 комплектуються продуманою системою охолодження з великими радіаторами. Це дозволяє домогтися приросту до 30% продуктивності в порівнянні з більш доступними моделями P14s і P15s. У компоновку можуть входити дисплеї з підтримкою UHD Dolby Vision HDR і батареї ємністю до 94 Втч.
ThinkPad P1 Gen 3 - ультратонкий ноутбук з потужною начинкою, яскравим дисплеєм, опціонально мають дозвіл UHD і установкою модему LTE.
Найдешевша з новинок - ThinkPad P15v оснащена професійними видеоадаптерами NVIDIA Quadro P620. Слідкуйте за оновленняминоутбуків Lenovoразом з інтернет-магазиномiTMag.

підписка на розсилку

Підписатися