Вгору

Новий iPad Pro 2024: Що чекати від випуску

Націлений на верхній сегмент ринку планшетів, новий iPad Pro 2024 може принести чимало оновлень. Одна з головних новин - висококласний планшет може нарешті отримати OLED екран. І після року без оновлень це було б дуже приємним доповненням.

iPad Pro 2022

Преміум-планшет від Apple вже є одним з найкращих на ринку, але за чутками ми можемо побачити новий чіпсет, більший та яскравіший дисплей і перероблений клавіатурний чохол, що дозволить їм збільшити свій перевагу. Однак все це залежить від того, чи залишиться ціна конкурентною, оскільки Apple останнім часом підвищує ціни на свою продукцію у всіх напрямках. І, як ми дізнаємося, витрати можуть серйозно зрости, якщо Apple випустить iPad Pro з OLED вже на початку наступного року.

Прочитайте останні чутки про iPad Pro 2024 нижче і продовжуйте перевіряти цю сторінку для отримання оновлень, коли ми їх отримуємо.

Новий iPad Pro майже напевно з'явиться у 2024 році - за чутками, його презентація відбудеться на Apple Event у березні. Це співпадає з повідомленням Марка Гурмана з Bloomberg про те, що він потенційно може вийти на світ разом з iPadOS 17.4 вже у березні цього року.

Попередні звіти вказують на те, що ціна на планшет з OLED може зросла. Навіть було чутки, що вартість переробленої моделі iPad Pro 13 дюймів може становити до $1,800. Але останні чутки вказують на те, що підвищення цін не буде таким страшним, як було побоювано, згідно з доповідями Digitimes, підвищення буде приблизно $160.

Можливо, нам не доведеться довго чекати на остаточну роздрібну ціну, оскільки інші звіти вказують на те, що iPad Pro з OLED вийде в масове виробництво вже у лютому. Якщо ці історії виявляться вірними, це зробить новий iPad Pro першим планшетом від Apple з OLED дисплеєм - останній iPad Pro (2022) має менш якісний, хоча все ще відмінний панель mini-LED.

Спільний сайт Laptop Mag проаналізував дані і прийшов до висновку, що згідно з повідомленнями про те, що Apple має заявлену націнку в 50% на виробництво своїх планшетів, ми можемо побачити зростання цін на iPad Pro з OLED на $500-700. Виходячи з цього, ми побачимо ціни в $1,500 і $1,800 для моделей iPad Pro 11 та 13 дюймів відповідно.

Це до того, як ми врахуємо вартість клавіатури Apple Magic Keyboard та Apple Pencil, які наразі коштують $349 і $129 (відповідно). Таке ціноутворення поставить їх на один рівень з найкращими ноутбуками і найкращими MacBook, але наразі важливо пам'ятати, що це лише чутки.

iPad Pro 2022

Повідомляється, що новий iPad Pro 2024 буде працювати на чіпсеті Apple M3. M3 використовує процес 3нм від TSMC, що приносить значні поліпшення в ефективності та швидкості. Поточний iPad Pro не є повільним зі своїм процесором M2, але це може бути значним прогресом.

Разом з iPad Pro, також буде оновлено клавіатуру Apple Magic Keyboard. За словами Гурмана, Apple планує переробити пристрій, щоб "зробити iPad Pro ще більше схожим на ноутбук, ніж поточна конфігурація", додавши "більший трекпад".

Репортер Bloomberg не розглядав більш детально, але додавання більшого трекпаду до iPad Pro безперечно буде приємним оновленням. Трекпад клавіатури Magic досить чутливий, але його маленький розмір може бути перешкодою для тих з нашими більшими руками.

Прогнози щодо iPad Pro 2024 Якщо чутки правдиві, то iPad Pro 2024 здається готовим стати найбільш значним оновленням в лінійці iPad за останні роки. Планшети, як Samsung Galaxy Tab S9 Ultra, володіють чудовими OLED-панелями, тому було б чудово побачити iPad Pro з використанням тієї ж технології. Бездротова зарядка також була б приємним оновленням, так само як і потужність чіпсету M3.

підписка на розсилку

Підписатися