Вгору

Як в iTMag Premium Reseller провели єдину «живу» презентацію iPhone 6 в Україні

Перша і єдина в Україні «жива»презентація Apple iPhone 6відбулася 24 вересня в одеському шоу-руміінтернет-магазину iTMag. Магазин не тільки одним з перших запропонувавновинки від Appleна своїх вітринах і в Інтернеті, але й поставив їх перед перед зібралася публікою і журналістами.

Ринкова потреба в широких і зручних екранах смартфонів, зрозуміла і здійснена іншими виробниками набагато раніше, тепер була усвідомлена Apple і торкнулася їх головного продукту на ринку портативних гаджетів -Apple iPhone. Традиційне для компанії твердження про зручність смартфонів з невеликою діагоналлю поступилося місцем новим принципам під впливом потреб покупців.

Після короткої розповіді про характеристики новинок і про відмінностіiPhone 6іiPhone 6 Plusвідвідувачі презентації, нарешті, змогли побачити, помацати і протестувати новинки, сформувати і висловити перші враження про них. Людей, які звикли доiPhoneколишніх поколінь, перш за все, дивували габарити нових моделей. Реакція переходила від початкового переляку перед серйозними змінами до захоплення від нових можливостей і функціональності, що надаються новим форм-фактором і свіжої топової апаратної начинкою.

Крім розміру екрану, відвідувачі позитивно відгукнулися про невеликій вазі пристрою із збільшеними габаритами, які зовсім не заважають комфортно тримати телефон в руках, про навороченій 8-мегапіксельною камері з якісною оптикою ƒ / 2.2, пятілінзовим об'єктивом і оптичною стабілізацією. Не так багато відгуків було про новий дизайнiPhone- зовнішній вигляд нових апаратів лежить в фарватері флагманських моделей інших провідних виробників. Відвідувачів цікавила правдивість гучних чуток про гнучкість і ламкості корпусівiPhone 6, Широко розповсюджуються в Інтернеті - їм була надана можливість переконатися в перебільшеному характері таких чуток за допомогою простого експерименту. Тим же, хто продовжує сумніватися в міцностіiPhone 6магазинiTMagзавжди радий запропонувативибір чохлів, бамперів і накладок, Що підвищують опірність вигину.


відвідувачам презентаціїApple iPhone 6 в iTMagбув запропонований розіграш декількох чудових гаджетів, а також трьохсервісних карт «Чарівна», Які передбачають установку на свежепріобретённийiPhoneмаксимального спектра необхідного ПО і подальшу можливість отримання знижки до 20% на деякі товари. Протягом заходу було зроблено безліч замовленьiPhone 6, А зараз, коли новинки з'явилися у продажу, придбатиIPhone 6абоiPhone 6 Plusбез проблем може будь-хто!

Успіх проведеного заходу дозволяє впевнено сказати про те, щоінтернет-магазин iTMagпланує подібні презентації і в майбутньому. Слідкуйте занашими новинамиі не пропускайте нові цікаві зустрічі і знайомства з найцікавішими пристроями!

підписка на розсилку

Підписатися