Наверх

Нові iPad Pro з OLED та iPad Air готуються до випуску у травні

Згідно з повідомленням Bloomberg, нові iPad Pro і перший планшетний iPad Air з великим екраном прибудуть в травні. Відповідно до інформації, випуск новинок був відкладений з березня або квітня для завершення роботи над програмним забезпеченням.

iPad Pro 2022

За даними Марка Гурмана з Bloomberg, Apple нарешті запустить нові iPads ​​на початку травня. Очікується, що серед них буде новий iPad Pro з OLED-екраном та швидшим iPad Air, включаючи модель з екраном 12,9 дюйма вперше в цьому лінійці. Деталі щодо майбутніх моделей iPad залишаються стійкими, вони коливалися в різних чутках протягом минулого року.

За звітами, нові моделі iPad Pro додадуть OLED-дисплеї (які пропонують глибший чорний колір та багатші кольори) і працюватимуть на новому чіпі M3, який вже знайдено в декількох Mac. Нові планшети, як повідомляється, будуть випущені поруч з переробленим Apple Pencil та Magic Keyboard. Окрім білого варіанту кольору, останній залишався без змін з моменту свого появи чотири роки тому.

Тим часом, iPad Air, ймовірно, буде працювати на новому процесорі. Bloomberg не уточнив, який саме, але, враховуючи, що поточна модель використовує M1, і Apple, ймовірно, хоче залишити M3 для більш дорогих моделей Pro, M2 здається безпечним варіантом. Модель з екраном 12,9 дюйма позначила б вперше, коли лінійка iPad Air пропонувала екран розміром більше 10,9 дюйма. Хоча Apple вимагатиме більше за цю модель, ніж за менший супутник, очікуваний поруч, це буде найдешевший спосіб отримати планшетний екран великого розміру.

Гурман заявив у початку цього місяця, що нові планшети будуть випущені поруч із M3 MacBook Air, але ноутбук прибув без будь-яких iPads. Тепер він повідомляє, що графік випуску Apple був відкладений для завершення роботи над програмним забезпеченням пристроїв та вирішення проблем з "складними новими техніками виробництва", які вони вимагають.

подписка на рассылку

Подписаться