Наверх

Lenovo Legion Go отримує необхідні оновлення незабаром

Lenovo Legion Go отримує необхідні оновлення незабаром

Lenovo Legion Go вже на ринку кілька днів, і користувачі почали активно використовувати цей пристрій. Проте з часом виявились деякі проблеми, зокрема застарілі драйвери та необхідні функції, які могли б поліпшити пристрій на довгострокову перспективу. Схоже, компанія Lenovo слухає своїх клієнтів і швидко впроваджує покращення.

Ви можете ознайомитися із нашими першими враженнями за цим посиланням, де ми зазначаємо проблеми, пов'язані із Legion Space та трекпадом.

Оновлення для Lenovo Legion Go

У пості Бена Майєрса, менеджера продукту в компанії Lenovo, було опубліковано оголошення про майбутні оновлення для Lenovo Legion Go на форумах Legion Gaming Community. Оновлення зосереджуються, здавалося б, переважно на Legion Space та оптимізації нових налаштувань. Перше оновлення планується на приблизно 10 листопада, а наступне - через 2-4 тижні.

Щодо змісту цих оновлень, в пості згадується оптимізація кнопки Legion для швидкого та інтуїтивного доступу, налаштування DPI для трекпаду та управління зонами мертвої зони джойстика, а також покращення системи геймплея. Крім того, очікується випуск нових графічних драйверів, що важливо, оскільки поточні драйвери датуються липнем (новіші драйвери вже доступні для моделі Ally з вересня). Команда також вказує, що в пристрої є 3 гіроскопи (по одному в кожному контролері та один в головному блоку).

Lenovo Legion Go Updates

Під постом з'явилися коментарі, в яких запропоновано додаткові функції, які, сподіваємось, Lenovo розгляне. Зейд П. пропонує налаштування вентилятора, baldsealion - відображення контролерів для управління клавіатурою та макроси, які можна призначити кнопкам на задній стороні, Akoi просить опцію обмеження кадрів на секунду (одне із двох важливих побажань), і Cheese D. запитує про можливості виділення більше відеопам'яті та криві для оперативної пам'яті. Було б чудово мати можливість змінювати виділену відеопам'ять в рамках Legion Space, як це робиться в програмі Armoury Crate для моделі Ally, тому сподіваємось, що Lenovo надасть нам таку можливість.

Ми не можемо дочекатися цих оновлень, і це дійсно вражає! Є можливість отримати нові драйвери вже зараз, завдяки китайській версії веб-сайту Lenovo, але оскільки ми ще не провели тестування, рекомендуємо зачекати на офіційні драйвери, які незабаром будуть доступні.

Зміни у майбутніх оновленнях Lenovo Legion Go на 03.11.2023:

  • Space: Ще одне оновлення заплановане на приблизно 10 листопада, і ще одне через 2-4 тижні.
  • Space: З'явиться можливість вибору темної теми інтерфейсу ближче до 10 листопада.
  • Space: Налаштування DPI для режиму FPS з'являться в налаштуваннях контролера, якщо увімкнути режим FPS (вже реалізовано в версії 1.0.2.1).
  • Space: Проходять роботу над оптимізацією правої кнопки Legion, щоб забезпечити швидкий та інтуїтивний доступ до налаштувань продуктивності та перемикачів.
  • Space: Робляться зусилля щодо управління DPI трекпадом та зонами мертвої зони джойстика.
  • Space: Працюють над поліпшеннями для більш інтуїтивного застосування "Профілю гри", деякі покращення заплановані на приблизно 10 листопада.
  • Драйвери: Нові драйвери VGA надходять надзвичайно швидко (протягом наступних 72 годин) і можна буде знайти за цим посиланням: pcsupport.lenovo.com
  • Гіроскопи: Усього 3 - по одному в кожному контролері та один в головному блоку.

подписка на рассылку

Подписаться