Наверх

Галактичний штучний інтелект на флагманах Samsung Galaxy 2023

Якщо ви користуєтеся флагманськими пристроями Galaxy 2023 року виробництва і відчуваєте себе позбавленими від AI-радощів, які відчувають власники Galaxy S24, то завтра ви зможете самі побачити, що ж таке все це таке.

Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra і S23 FE, а також складні пристрої Galaxy Z Flip5 і Z Fold5 отримають оновлення One UI 6.1 завтра, яке активує нові функції Galaxy AI.

Galaxy AI is coming to 2023 Samsung flagships tomorrow

Примітка для американських читачів: це стосується телефонів від AT&T, T-Mobile, Verizon, UScellular та інших операторів, а також тих, які куплені на Amazon, Best Buy та інших роздрібних магазинах. Іншим розблокованим S23/Z телефонам доведеться зачекати до квітня. За виглядами справи, жодних обмежень на європейські моделі не поширюється.

Щодо планшетів, версії з підтримкою Wi-Fi Galaxy Tab S9, Tab S9+ і Tab S9 Ultra також отримають оновлення завтра, тоді як варіанти з підтримкою 5G отримають оновлення у квітні. Дуо Tab S9 FE залишається поза увагою.

До функцій входять:

  • Коло для пошуку з Google: це схоже на Google Lens, але зручніше доступне 

  • Живий переклад: реальний двосторонній голосовий переклад для телефонних дзвінків (з можливістю вибору живих підписів також) 

  • Генеративне редагування: змінюйте розмір і видаляйте об'єкти та заповнюйте задній план, не володіючи навичками Photoshop 

  • Допомога у чаті: це для клавіатури Samsung, вона пропонує переклад, поради зі стилю письма та корекцію правопису та граматики 

Додатково, в німецькому прес-релізі згадуються 

Пропозиція редагування та Миттєве Slow-Mo (але не в американському). Те саме стосується Note Assist (автоматичні резюме та переклади нотаток) та Transcribe Assist (перетворення аудіозаписів в текст).

Зверніть увагу, що ці функції можна безкоштовно використовувати до кінця 2025 року. Неясно, скільки вони будуть коштувати після цього (офіційна відповідь Samsung така ж загадкова, як це можливо). Крім того, всі ці, окрім Допомоги в чаті, є хмарними сервісами, тому вони потребують Інтернет-з'єднання, щоб здійснювати свою магію.

Здається, Samsung працює над портативним Galaxy AI для серії S22, але неясно, коли це буде випущено і чи взагалі.

подписка на рассылку

Подписаться