Вгору

Xiaomi Redmi 5 і Redmi 5 Plus

компаніяXiaomiсьогодні представив два давно очікуваних смартфона -Xiaomi Redmi 5іRedmi 5 Plus.Обидва апарати виконані, в так званомубезрамковийдизайні, який останнім часом більш коректно називаютьповноекранним. Формат передбачає високу корисну площу передньої панелі, невеликі верхні і нижні межі, закруглені кути дисплея. Обидва телефони добре вписуються в ряд моделей компанії в плані дизайну і характеристик, а також радують невисокою ціною.

Дизайн

новіRedmi 5у багато підтвердили відбувалися раніше витоку Сама компанія поділилася їх зовнішнім виглядом за кілька днів до події. Почати розповідь про зовнішність простіше з тильного боку апаратів - вона зазнала мінімум змін: обтічна форма, верхні і нижнє смуги на загальному монотонному фоні, круглі очі камери і сенсора відбитків. звичайний смартфонXiaomi, Якщо не брати до уваги, що підросла довжини корпусу.

Серйозніше перероблений екран. Обидва телефони позбулися апаратних сенсорних кнопок, які перемістилися на екран, відповідно до останніх стандартами Android. Дисплей виконаний в форматі18: я. Його діагональ дорівнює5,7дюйма уRedmi 5і5,99дюйма уRedmi 5 Plus. Дозволи відрізняються більш серйозно:1440х720точок і2160х1080, Відповідно. У всіх колірних варіацій, крім чорної рамка екрану біла.

 height=

апаратний відмінності

Якщо за зовнішнім виглядом обидваRedmi 5практично близнюки, то начинка відрізняється серйозно. Молодша модель використовує8-ядернийпроцесорSnapdragon 450, Що працює на частоті1,8 ГГці відноситься до бюджетного класу. У старшій процесор середнього класу встановленоSnapdragon 625 8х2.0 ГГц. Цікаво, що відеоядро в обох чіпів однакове, цеAdreno 506.
смартфонRedmi 5 Plusнаділений3 або 4 ГБоперативної пам'яті і32-64 ГБсховища даних. Енергією його забезпечує акумулятор на4000 мАг. МодельRedmi 5виглядає скромніше з2-3 ГБ ОЗУі відповідних їм16 ГБ або 32 ГБнакопичувача для файлів. Батарея тут теж менше -3300 мАг. А ось камери однакові12 МПF / 2.2 тилова і5 МПкамера для Селфі.

Багатьох засмутить відсутність модуля NFC, платежі за допомогою якого недавно заробили в Україні. Зате є підтримка зв'язкуЧГ, Яка скоро може з'явитися в країні. Рекомендований цінник залежить від комплектації і становить еквівалент 120-135 доларів для Redmi 5 і 151-196 доларів для Plus.

підписка на розсилку

Підписатися