Вгору

Все що потрібно знати про товари "official factory refurbished"


Маркування official factory refurbished іноді відлякує потенційних клієнтів від здійснення покупки. Насправді ж такі товари - непоганий шанс заощадити і придбати дорогий гаджет за вигідною ціною. Вироби оfficial factory refurbished (офіційно відновлені на заводі) працюють і виглядають в точності як нові. Всупереч помилкам, це не колишні у вживанні або відремонтовані гаджети. Їх відновлення проводиться на тих же заводах, що і виробництво оригінальних виробів, пристрої буквально створюються заново, їх робочі характеристики ретельно тестуються.


Товари оfficial factory refurbished складаються з стовідсотково робочих деталей і вузлів пристроїв, з яких-небудь причин повернутих назад на виробничі лінії. При необхідності деталі замінюються новими. Новостворена продукція проходить сертифікацію заводу і отримує офіційний термін гарантії. В результаті виходить фактично новий пристрій з надійністю і характеристиками, підтвердженими сертифікатом. Витрати, спочатку закладені в виробництво і мінімальна потреба в нових комплектуючих дозволяють істотно знизити ціну.
Виготовлення та продаж оfficial factory refurbished - важлива частина виробничої політики такий іменитої компанії, як Apple. У разі гарантійних неполадок куплений iPhone, IPad або інший фірмовий гаджет обмінюється на новий. Вузли повернутих пристроїв ретельно перевіряються на відповідність характеристикам і повторно використовуються у виробництві. Вже готовий виріб проходить офіційну сертифікацію і надходить у продаж. Компанія відкрито маркує оfficial factory refurbished і офіційно їх продає. Така покупка - найкраща можливість купити крутий iPhone без істотних витрат. Не пропустіть ваш шанс!


підписка на розсилку

Підписатися