Вгору

Можливі зображення iPhone 12 потрапили в інтернет

Наступне покоління Apple iPhone має з'явитися через рік, але вже зараз стався витік зображень апарату iPhone 12 для преси. Яке опублікувало видання стверджує, що справа йде саме так, але дизайн апарату може істотно змінитися за час до релізу. На рендера зображений апарат, позбавлений будь-яких вирізів на екрані або острівців у його країв.

При загальній незмінності дизайну в порівнянні з поточним поколінням, Apple iPhone 12 повинен отримати суттєві апаратні відмінності. Передбачається, що сенсор відбитків пальців і фронтальна камера будуть знаходитися безпосередньо під екраном. Такі технології на даний момент є у Samsung, постачальника екранів для Apple, але пов'язані з труднощами технічної реалізації. Від сканера Face ID, можливо, доведеться відмовитися.

Також на зображеннях можна спостерігати потрійну камеру з телескопічним, ширококутним і збільшувальним об'єктивами, цю інформацію теж розкрив джерело витоку. А поки нове покоління ще не побачило світ, останні моделіApple iPhoneможна купити вiTMag.

підписка на розсилку

Підписатися