Вгору

Самий кращий планшет. Огляд Samsung Galaxy Note PRO 12.2

МагазинiTMagрадий запропонувати своїм покупцямпланшет преміум-класу Samsung Galaxy Note PRO 12.2 32GB 3G. Цей пристрій є не тільки флагманом компанії Samsung на поточний момент, а й справжнім лідером серед планшетів, наОС Android. Тільки зSamsung Galaxy Note PRO 12.2 32GB 3G- найкраща якість збірки, найпотужніша апаратна начинка, найбільший дисплей і висококласне ексклюзивне програмне забезпечення.

Найбільший: кінотеатр і офіс у вас в сумці





Головною особливістю планшета єекран розміром 12,2 дюйма. Це найбільший екран серед портативних пристроїв. Виконаний за технологієюSuper clear LCD, що маєдозвіл 2560x1600і ефективнуантиблікову фільтрацію, Дисплей не виглядає зернистим і створює відчуття глянцевого журналу в руках при читанні з нього. Такий екран - доставить максимальне задоволення при перегляді фільмів, фотографій, в іграх і при використанні карт.




Маніпулювати об'єктами на екрані зручно і приємно - причиною тому служить якісне олеофобним покриття. Висновок зображення на екран забезпечує відеоадаптерMali-T628 MP6.



Найстильніший: from all шести сторін
Взявши планшет в руки - ви відразу розумієте, що тримаєте в руках дорогеіміджевий пристрій. Строгість форм, ніякого надмірності в дизайні. Незважаючи на величезну діагональ, пристрій не виглядає громіздким, його товщина становить 7,95 мм, що багато тонше більшості сучасних планшетів. На торцях - часто зустрічається у виробівSamsungрамка з пластика «під метал» зневипраному покриттям.

Спереду розташовані звичайні для продуктів компанії елементи - апаратна кнопка, кнопки «Назад» і «Меню», фронтальна камера і написSAMSUNG.




На верхній грані розташовані кнопки виключення і гучності, а такожінфрачервоний порт.



З боків- два стереодинаміки, з урахуванням значної ширини пристрою, що забезпечують досить виразний стереоефект при прослуховуванні музики і перегляді фільмів.


Ліва стороназабезпечена роз'ємом 3,5 мм для гарнітури або навушників.


На правому торціпристрою є слот для карт пам'ятіmicroSDз підтримкою картдо 64 Гбі роз'єм micro-USB. Тут же - головні особливості планшетаGalaxy Note PRO, Вигідно відрізняють його від конкуруючих виробів.


По-перше, цеслот для SIM-карт формату micro-SIM. Планшет підтримує не тільки передачу даних за допомогою мобільних мереж, а йзвичайний телефонний зв'язок! Озброївшись провідний або Bluetooth-гарнітурою - ви можете комфортно розмовляти по телефону, займаючись при цьому іншими завданнями на тому ж пристрої.


По-друге, на цьому боці компактно розташований аксесуар, який є відмінною рисою серіїNoteвід компаніїSamsung: Тонкий і чутливийстилус S pen. У планшетах і смартфонахNoteстилус служить зручним і практичним інструментом для роботи в графічних і офісних додатках, а також для багатьох інших цілей.




Задня кришкапланшетаGalaxy Note PRO 12.2виконана з став традиційним для серії Note матеріалу - пластика з фактурою шкіри. За відчуттями - скоріше схоже на софт-тач покриття, а виглядає задня стінка як дорогий шкіряний аксесуар. Її прикрашає лаконічний вічко камери зі спалахом і написSAMSUNG.


Найпотужніший. Швидкість роботи і апаратне оснащення

  • Плавну і безперебійну роботу всіх додатків на планшетіSamsung Galaxy Note PROздійснюєвосьміядерний процесор Exynos5 Octa 5420, Ядра якого працюютьна частотах 1.9 і 1.3 ГГц.
  • Зоперативною пам'яттю розміром 3 Гбжодне з ваших додатків НЕ буде гальмувати або вилітати. Програми і призначений для користувача інтерфейс працюють швидко і плавно. доступнавбудована пам'ять об'ємом 32 Гб.
  • Крім зв'язку2G і 3G, Радіомодуль пристрої підтримує всі існуючі стандарти Wi-Fi, включаючи швидкісний форматWi-Fi 802.11acі технологіїWi-Fi DirectіWi-Fi hotspot.
  • планшет оснащенийBluetooth-модулем стандарту4.0з підтримкою технологіїA2DP.
  • Micro USB 3.0роз'єм планшета підтримує технологіюUSB Host, Що дозволяє підключати до пристрою миші, клавіатури і інші USB-гаджети.
  • обидвівідеокамерипристрою, фронтальна (2 Мп) І основна (8 Мп) - підтримуютьзапис Full HD відео. Тилова камера оснащенаавто-фокусомі світлодіоднимспалахом.
  • Планшет оснащений модулемGPSз підтримкою стандарту A-GPS і супутникової системи GLONASS, що дозволяє максимально ефективно використовувати карти і навігаційні програми.
  • Все це оснащення харчується від акумуляторної батареї ємністю9500 мАг, Якій позаздрять багато ноутбуки. Вона здатна гарантувати день роботи з планшетом в досить активному режимі.

    Найрозумніший: унікальний просунутий софт


    планшетSamsung Galaxy Note PRO 12.2має на борту найостаннішу недавно вийшла версіюОС Android 4.4 KitKat, Ніж поки похвалитися може дуже невелике число пристроїв.


    Новий користувальницький інтерфейсмагазині ЇХвідSamsung- чимось нагадує плитковий інтерфейс Windows 8, зберігаючи при цьому всю гнучкість і універсальністьAndroid.


    Оболонка наділена такою ексклюзивною функцією, якбагатовіконний інтерфейс- Ви можетепрацювати відразу з декількома програмамиодночасно в вільно змінюють розмір віконцях. Цей функціонал присутнійтільки в продуктах Samsung. З огляду на розмір екрану - працювати з декількома додатками дійсно швидко і зручно. Крім того, додатки і вікна можнаформувати в групи, Відкриваючи й закриваючи ці групи за бажанням.




    Hancom Office- унікальна і зручне середовище для роботи з усімапопулярними офіснимиформатами. З її допомогою і використанням зовнішньої клавіатури - планшет перетворюється в повноцінний нетбук. Програма оснащена аналогамиWord, Excelта інших традиційних офісних модулів.



    Робота зістилусомв ексклюзивнихпрограмах для заміток і малюваннявідSamsung- перетворюєGalaxy Note PRO 12.2в широкоформатний багатофункціональний блокнот. Ви можете малювати, робити нотатки, копіювати інформацію та зображення в буфер обміну, користуючись стилусом.

    купуючиSamsung Galaxy Note PRO 12.2 32GB 3G- ви купуєте планшет,унікальнийза стилем, зовнішнім виглядом, апаратним та програмним можливостям, готовий на вищому рівні до виконання будь-якого завдання, можливої ​​для портативного пристрою. Якщо ви хочете тількинайкращого, Того, що можна назвати словом ULTIMATE - планшетSamsung Galaxy Note PRO 12.2 32GB 3Gбуде для вас найбільш вдалоюкупівлею, Яку тільки можна буде зробитив магазині iTMag.





    підписка на розсилку

    Підписатися