Вгору

Робот R2-D2 з "Зоряних воєн" – в кожному будинку

Кіносага «Зоряні війни» має масу шанувальників, як солідного віку, з огляду на вихід перших частин фільму більше 40 років тому, так і зовсім молодих, які полюбили недавно вийшли епізоди. Робот Sphero R2-D2 з фільму - відмінний подарунок для шанувальників на Новий рік.


Комплектація і початок роботи

У коробці знаходиться сама іграшка і кабель USB-microUSB - робот обходиться без спеціальних зарядних підставок. Іграшка працює дуже просто, відразу запускається без будь-топ попередніх налаштувань. При розмірі 17 см важить іграшка всього 370 м Як і в кіно, на пластиковому корпусі робота розміщені миготливі лампочки. Також робот пищить і крутить головою. Режим роботи може бути керованим або заздалегідь заданим.

можливості

Робот крокує на двох основних ніжках з гусеничним ходом і однієї підтримуючої нижньої. Робот може ходити і виконувати деякі спеціальні рухи. Опорна ніжка складається, коли робот перебуває в неактивному стані Управління здійснюється зі смартфона з додатка для Android. Можливо, кіношний R2-D2 і послужив прототипом символу цієї операційної системи.

Sphero R2-D2 «звучить» досить голосно. Це стосується як видаються звуків, так і роботи ходового механізму. Він здатен переступити через перешкоди розміром з кабель, що лежить на підлозі. Пересування відносно швидке, не втомлює, але від кішки іграшка не втече.

Режими роботи

Функції робота складаються з режимів їзди, руху по заданому маршруту, патрулювання, виконання одного з 12 дій - наприклад, обертання на місці, тупання ногами або падіння. Робот може рухатися прямо і повертати.

Рух задається в програмі інтерфейсом у вигляді стіки. Для трюків є кнопки, а зверху розташовані вкладки режимів. Режим патрулювання передбачає вільне ходіння робота по приміщенню. Однак за відсутності датчика наближення він впирається в предмети. Також маршрут можна промальовувати заздалегідь, в цьому випадку R2-D2 поводиться обережніше. Цей режим цікавий, запросто може розважити компанію.

Цікава здатність - перегляд частин «Зоряних воєн» разом з роботом. За допомогою смартфона робот «слухає» фільм і реагує в певні моменти. Для з в'язі з телефоном потрібен Bluetooth 4.0.

Налаштування

Регулюється швидкість руху, положення голови, гучність звуків. При кожному запуску програми потрібно калібрувати позицію робота. Також в меню є пункти оновлення прошивки і технічної допомоги.

іграшкаSphero R2-D2- відмінний подарунок на Новий рік, особливо в зв'язку з майбутнім виходом чергового епізоду «Зоряних воєн». Функціональний робот сподобається дітям і дорослим, дозволить провести кілька кумедних годин в компанії. R2-D2 і іншііграшки з дистанційним управліннямможна придбати в магазиніiTMag.













підписка на розсилку

Підписатися