Вгору

Революційний Apple MacBook Air 2020 року

Новий ноутбук компанії Apple 2020 року, тонкий і продуктивний MacBook Air працює на чіпі М1, який став першим процесором ARM американського виробника для лептопів. Компанія не тільки випустила свіже пристрій, а й оголосила по переході на цю архітектуру всіх своїх портативних комп'ютерів в майбутньому.

Новий передовий процесор

13-дюймовий MacBook Air став першим макбуком на новому чіпі, слідом за ним процесор отримала лінійка Pro. Ноутбук отримав пасивне охолодження - 5-нанаометровий чіп гріється не сильно, і шум вентиляторів не відволікатиме власника від роботи.

зросла працездатність

Виробником заявлено перевага процесора в 2 рази, графічного модуля в 3,5 рази і чіпа машинного навчання в 9 разів над «звичайним ПК на Windows», характеристики якого не уточнюються. За вже проведеним ентузіастами тестів можна сказати, що новий Air випереджає за продуктивністю попередні покоління MacBook і більшість робочих станцій на інших платформах.

Рекордна автономія

Крім високої продуктивності, заявлено про тривалої автономної роботи Apple MacBook Air. Виробник обіцяє 15 годин серфінгу в інтернеті або 18 годин перегляду фільмів без підключення до розетки.

Небувале якість зображення

Покращився екран «повітряного» лептопа. Тепер це дисплей IPS з підтримкою розширеного діапазону кольорів P3, роздільною здатністю 2560х1600 точок і діагоналлю 13,3 дюйма. Підвищилася і якість роботи веб-камери.
Ширина MacBook Air 2020 не перевищує 304,1 мм, а товщина - не більше 16,1 мм. Важить лептоп 1,29 кг. Новинки Apple, включаючиMacBook серії Air, Можна придбати в інтернет-магазиніiTMag.


підписка на розсилку

Підписатися