Вгору

Переваги техніки Apple, офіційно поставляється в Україну


В асортименті магазинів України можна зустріти пристрої виробництва компанії Apple зі звичайною або офіційною гарантією. Різниця - в джерелі надходження цієї продукції в продаж. iPhone,iPadабо MacBook без офіційної гарантії ввозяться в країну з-за кордону за ініціативою торгових фірм. Гаджети з фірмовою гарантією - поставляються Apple офіційно. З огляду на більш високу ціну, логічно припустити наявність у офіційній продукції деяких переваг. Вони дійсно є, і їх досить багато.

Тільки нові пристрої з заводів Apple

купуючи сертифікованийiPhoneабо інший гаджет Apple, ви гарантовано отримуєте техніку, яка зійшла з заводського конвеєра і не колишню в експлуатації. Виникає питання: «А інші, несертифіковані пристрої - хіба не нові?» Найчастіше боятися нема чого - перед вами дійсно новенький, пахне фабрикою девайс. Однак стовідсоткової гарантії немає.
Справа в тому, що існує відновлена ​​(refurbished) продукція. Смартфони, планшети або комп'ютериAppleремонтуються на заводі і повністю відповідають вимогам компанії. Продаються вони значно дешевше. Проблема в тому, що недобросовісні торговельні посередники можуть видати такий пристрій за нове. При цьому кінцевий магазин, який продав вам товар, може бути не в курсі підміни. На 100% можна бути впевненим тільки в сертифікованої продукції.
Якщо новими моделями, такими, якiPhone 6Sпроблеми малоймовірні, то з більш старою технікою вони виникають значно частіше. Якщо ж виникли проблеми у новенькогоiPhone 5Sабо більш ранніх - можливо, телефон не такий вже новий, як вас запевняють.

Відповідність товару регіональних особливостей

Офіційно поставляється продукція може мати фізичні відмінності від «сірих» девайсів. Останні виготовлені для поставки в інші країни і не зовсім підходять для України. Як приклад можна привести блоки живлення для iPhone 5 з невідповідним для наших електромереж роз'ємом. В такому випадку БП потрібно купувати окремо, і немає гарантії, що він буде оригінальними. Інший приклад - інша форма кнопок, відсутність української розкладки і інші технічні відмінностіiMacі MacBook.

Заміна гаджета по гарантії

Політика компанії Apple по відношенню до гарантійних випадків - повна заміна пристрою зі збереженням усіх призначених для користувача даних і оновлень. Їй слідують всі офіційні дилери, навіть якщо в країні немає фірмового центру обслуговування Apple. Це явно краще, ніж будь-який ремонт, який є досить складним в разі техніки цієї фірми. Старий гаджет відправляється на завод - так і виходять пристрої refurbished.

Пост-гарантійний ремонт

У разі, якщо заміна вашого пристрою неможлива за гарантійними умовами або термін зобов'язань компанії закінчився - неминучий ремонт. Сертифікований товар ремонтується виключно за технологіями Apple. Для заміни використовуються тільки нові комплектуючі. Що зовсім не факт при ремонті «сірого» iPhone - матеріальною базою запчастин служать пошкоджені пристрої, за комплектуючі яких також не можна стовідсотково поручитися. І фахівці, ремонтом займаються, теж не мають офіційної сертифікації.
Якщо неприємність з офіційно поставляються iPhone, iPad абоMacBookтрапилася за межами країни - полагодити його не складе проблеми. Досить звернення в будь-який знаходиться поблизу сервісний центр Apple.

Особливості офіційного обслуговування в Україні

Сервісний центр, який здійснює обслуговування пристроїв Apple в Україні забезпечує заміну пристрою в передбачених гарантією випадках. Офіційна гарантія завжди має тривалість в 12 місяців. Заміна здійснюється в термін до 2 діб. В наявності практично завжди є нові гаджети для заміни. Після ремонту надається гарантія в 90 днів. Для постановки на гарантію обов'язкова наявність чека позначенням моделі та серійного номера, дати продажу, гарантійним терміном і печаткою магазину.

В магазиніiTMagофіційно поставляється техніка Apple є в самому широкому асортименті. Сертифіковані вироби легко дізнатися по закінченню UA UCRF в назві, розділи з такою технікою позначені маркуванням UA. Купівля офіційно поставляється Apple пристрої зробить його використання приємним протягом усього гарантійного терміну і після його закінчення!

підписка на розсилку

Підписатися