Вгору

Представлені смартфони Samsung Galaxy S20

На спеціальному шоу компанії Samsung Galaxy Unpacked 2020 продемонстрована лінійка флагманських смартфонів Galaxy S20. Крім базової моделі, вона включає Galaxy S20 + і Galaxy S20 Ultra більшого розміру і покращеній комплектації. Смартфони підтримують запис відео 8К і стільниковий зв'язок 5G.

Зовнішній вигляд телефонів в точності відповідає останнім витокам. Камера для Селфі розташована в круглому вирізі на верхній центральній частині екрану. Прямокутний блок основної камери розміщений у верхньому лівому кутку вздовж корпусу. Пристрої отримали дисплей Quad HD + Dynamic AMOLED 2X з підтримкою HDR10 +, частоти 120 Гц, з діагоналлю 6,2, 6,7, 6,9 дюйма, а також з вбудованим сенсором відбитків пальців. На смартфони встановлена ​​ОС Android 10 і нова оболонка One UI 2.0.

Samsung Galaxy S20 комплектуються процесорами власного виробництва Exynos 990 або Snapdragon 865. Залежно від компоновки, телефони отримають від 8 до 16 ГБ оперативної пам'яті. Максимальний обсяг накопичувача дорівнює 512 ГБ і може розширюватися за рахунок карти пам'яті до 1 ТБ. шукайте новісмартфони Samsungв каталозі інтернет-магазинуiTMag.


підписка на розсилку

Підписатися