Вгору

Опубліковано офіційне відео Samsung Galaxy Note 8

На офіційному каналі компаніїSamsungв YouTube опублікований тизер, що розповідає про швидкий вихід якогось смартфона. Судячи з усього, мова йде про флагманіSamsung Galaxy Note 8. Презентація пристрою повинна відбутися23 серпня. В цей час в Нью-Йорку буде проходити щорічний захід Samsung Unpacked.


Що ще відомо про Galaxy Note 8?

В інтернеті вже неодноразово спливали витоку про це флагманський смартфон. У їх числі рендери нового Ноут в чохлах, фотографії та відео демонстраційних зразків. Можна стверджувати, що його вигляд вже відомий: це подовжений апарат без бічних рамок, але з невеликими полями зверху і знизу, дизайн якого добре вписується в лінійкуGalaxy 8.


З тильного боку розташований блок з подвійною камери, спалахи і сенсора відбитків пальців, щільно розташованих один до одного і мають загальну рамку. Як і всеNote, Пристрій комплектується фірмовим стилусомS Pen. Відомі приблизні характеристики:

  • Екран Infinity Display з діагоналлю6,3 "і дозволом2960 × 1440точок. Співвідношення сторін нестандартне для ринку сучасних телефонів і становить 18,5: 9.
  • Фірмовий процесор 9 поколінняSamsung Exynos 8895з відеоприскорювачем Mali-G71 MP20 і 8 основними ядрами, що працюють на частотах 4х2,3 Ггц і 4х1,7 ГГц, абоQualcomm Snapdragon 835(4х2,45 ГГц і 4х1,9 ГГц) для ринків деяких країн.
  • Здвоєна камера 2х12 МП, 2х оптичним зумом і оптичної стабілізації, фронтальна камера отримає 8 МП при діафрагмі f / 1.7.
  • На борту буде6 ГБоперативної пам'яті і не менш64 ГБвбудованого накопичувача.
  • Працювати смартфон буде від акумулятора на3300 мАгз підтримкою новітнього стандарту швидкої зарядки через роз'ємUSB Type-C.
  • Корпус виготовлений зі скла і металу і забезпечений захистом від води і пилуIP68. Його габарити складають 162,5х74,6х8,5 мм, очікуються чорна, синя, сіра і золотиста забарвлення.


Орієнтовна дата початку продажів - вересень 2017 року. Очікується ціна апарату в межах 1000 Євро. Як тількиSamsung Galaxy Note 8з'явиться в Україні, нащі клієнти побачать новинку в асортименті інтернет-магазинуiTMag

підписка на розсилку

Підписатися