Вгору

Wi-Fi/LTE-планшет Samsung Galaxy Tab S2


Дизайн

На перший погляд Samsung Galaxy Tab S2 нагадує користувачеві смартфони Galaxy A-серії. Планшет такий же легкий, а найголовніше дуже тонкий всього 5,6 мм. На торцях планшета така ж металева смужка. Відрізняється хіба що задньою кришкою, яка в свою чергу зроблена з високоякісного пластику, тактильно приємного на дотик. В цілому можна поставити вищий бал дизайнерам за таке цікаве рішення.



З приводу елементів управління, то вони такі ж, як і в інших гаджетах даного бренду. Кнопки регулювання гучності, а так само включення живлення розташовані праворуч, поруч каретка для NanoSIM і карти пам'яті. Динаміки знаходяться на нижньому торці, тим самим убезпечивши себе від можливості бути затиснутими рукою під час ігор.


Гучність досить значна, хоч низьких частот іноді не вистачає, але ось на максимальній гучності, на жаль, звук починає спотворюватися. В принципі якщо встановити бігунок гучності на середній рівень, то якість звуку буде досить непоганим.


дисплей

Випуск планшета Samsung Galaxy Tab S2 проведений в двох модифікаціях: з 8 і 9,7-дюймовими дисплеями. А в іншому, все характеристики гаджетів повністю ідентичні: дозвіл в 2048x1536 пікселів і матриця Super AMOLED. В результаті отримуємо на виході відмінну картинку, яка вийшла яскравою, чіткою, і відмінно помітної навіть під променями сонця. А найголовніше, що ніякої Pentile, з такою щільністю пікселів неозброєним оком користувач не помітить.


Чи не підходящі відтінки Super AMOLED можна нейтралізувати пограти з настройками дисплея, вибравши при цьому той режим передачі кольору, який найкращим чином задовольняє естетичні запити власника. Так що екран, справді, флагманський! нарешті тоSamsung порадували наші очі не тільки начинкою.


продуктивність

Навіть при такому тонкому розмірі, планшет напханий передовими технологіями до отпада. Тут встановлено восьміядерний процесор Samsung Exynos 5433, з тактовою частотою 1,9 ГГц + 1,3 ГГц, для плавної роботи виробник встановив 3 ГБ оперативної пам'яті, і вбудований накопичувач 32/64 ГБ, який в свою чергу доповнюється картками microSD. Так само виробник порадував нас версіями з роз'ємом під SIM-карту, що підтримують LTE.


За фактом планшет справляється з будь-якими завданнями на вищому рівні, працює швидко і без нарікань. Ось тільки від нагрівання при таких масштабах виключити не вдалося. Боротьба за «тонкість» залишила зовсім мало місця для достатньої вентиляції. Але знову ж таки, нагрів відбувається при максимальних навантаженнях, так що додатки, ігри та навіть відео в в 4K-дозволі особливо не розігріють його.


Тести теж радують нас своїми показниками, Samsung Galaxy Tab S2 отримав 704 бали в тесті 3DMark Sling Shot, а в модному Ice Storm Unlimited взагалі злетів до 18 357 балів. Ми бачимо продуктивність на рівні кращих Android-флагманів. Сюди ж відносяться 52 128 балів, набраних в Antutu.


Операційна система

Планшет працює під стабільною і зручною Android 5.0.2 + фірмова оболонка Samsung. Все як завжди на вищому рівні і за зручністю, і за можливостями. Тут претензій немає і бути не може, хіба що додано кілька приємних дрібниць.


Як було сказано вище, режимів кольору екрана у Galaxy Tab S2 додалося, з'явився і датчик відбитків пальців, який вмонтований в кнопку. У пам'яті встановлена ​​утиліта для зберігання відбитків пальців, а так само їх розпізнавання в подальшому. Працює вона не так як хотілося б користувачеві, не завжди з першого разу може розблокувати екран. Те палець брудний, то подряпина, то ще щось. Знову ж, які тут можуть бути претензії до сканера?


Камера

Основна камера на наш погляд відмінна, і дозвіл її становить 8 Мп, оснащена автофокусом, але як притаманне планшетів у неї немає спалаху. Працює швидко, фотографії виходять різкі, кольори дуже яскраві і насичені. Тут виробник не підкачав, в принципі як завжди. З приводу фронтальної камери теж претензій немає, вона має матрицю з роздільною здатністю 2,1 Мп і фіксований фокус. Фото виходять досить високої якості, і для онлайн дзвінків підходить на ура!


батарея

Акумуляторна батарея планшета Galaxy Tab S2 з 8 дюймовим дисплеєм має ємність 4 000 мАг, в той же час 9,7-дюймова версія отримала цілих 5 870 мАг. У режимі очікування планшет енергоеффектівен, розряд проходить досить повільно. Під час роботи тести показали 5,5-6 годин автономії, в цей час увійшло читання книг, перегляд медіа контенту, природно гри. А ось якщо знизити підсвічування, і з розумом налаштувати режим енергозбереження, то показники автономності зростуть досить помітно!


висновок

Компанія Samsung випустила чудовий продукт, який несе в собі і потужність, і елегантність, і хорошу автономію. В одному гаджеті зібрані відмінне дизайнерське рішення, прекрасна ергономіка, найвища продуктивність, дуже яскравий якісний екран з можливістю тонкої настройки кольору, що радує око своїми фотографіями камера, гучні динаміки.

Характеристики


компаніяITmagз радістю пропонує своїм дорогим покупцям 2 версіїSamsung Galaxy Tab S2. Відмінних вам покупок, і приємного користування!

підписка на розсилку

Підписатися